(Poistunut julkaisusta)

Tekninen Asiakaspäällikkö
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Olemme vahvassa kasvussa ja etsimme

TEKNISTÄ ASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

Tampereen työyhteisöömme

Työpaikkasi

Miltä sinusta tuntuisi aloittaa työpäiväsi kupillisella kahvia yrityksessä, jossa saat olla mukana ICMT-kehityksen eturintamassa ja yhdistää työssäsi niin asiakkuuksien hallinnan, teknisen osaamisesi, kuin julkishallinnon kiehtovan maailmakin. Entä miltä kuulostaisi yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras työnantaja. Mitäpä jos yritykseltä löytyisi vielä aitoa halua panostaa työntekijöidensä työviihtyvyyteen ja yhteishenkeen, sekä tarjota sinullekin mahdollisuuksia kehittää osaamistasi ja uramahdollisuuksiasi. Tulevassa työpaikassasi tämä kaikki ja paljon muutakin on osa arkeasi.

Ainutlaatuinen yhdistelmä informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian osaajia odottaa sinua osaksi hienoa porukkaa ja haluaa perehdyttää sinut tehtäviisi sekä sparrata sinua huikeisiin suorituksiin. Uusi työyhteisö voi sinunkin osaltasi olla vain muutaman klikkauksen päässä!

Jotta lomatkin tuntuisivat joltain, pääsee uudessa työpaikassasi myös tekemään töitä. Asiakaspäällikkönä vastaat asiakkaiden erilaisiin informaatio- ja terveydenhuollon teknologian tarpeisiin sekä pääset valmistelemaan ja myöskin käynnistämään asiakasprojekteja. Olet tärkeä linkki asiakkaiden ja oman yrityksesi välillä. Tällä kertaa painotamme haussa myös teknistä ymmärrystä, erityisesti tietoliikennepuolelta.

Nämäkin asiat täyttävät työpäiväsi:

• Myynnin koordinoiminen nimetyille asiakkaille

• Tarjousten ja myyntisopimuksien laadinta

• Asiakasprojektien käynnistämiset sekä palvelutuotannon toteuttamien projektien ja toimeksiantojen valvonta

• Asiakassuhteiden hallinta

• Teknisistä ratkaisuista keskusteleminen asiakkaan ja oman yrityksen väen kanssa

• Strategioiden kehittämiseen osallistuminen ja niihin vaikuttaminen

• Asiakastyytyväisyyden kehittäminen

• Oman yrityksen julkisuuskuvan rakentaminen

Tämä on herkullinen paikka henkilölle, joka haluaa yhdistää työssään myynnin, asiakaspalvelun ja teknisen osaamisensa. Iso talo tuo mukanaan vakauden, hiotut prosessit ja mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa. Työkaverit taas tuovat soppaan osaamista, luovuutta ja aimo annoksen rentoa työilmapiiriä. Tuotko sinä kenties meille Robinin puuttuvan palasen? Nyt kannattaa hakea!

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa ja aloitamme haastattelut tehtävään heti, kun sopivia ehdokkaita löytyy. Osana rekrytointiprosessia tehtävään valitulta henkilöltä otetaan huumetesti ja hänestä tehdään turvallisuusselvitys.