(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiakasneuvoja
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme

TEKNINEN ASIAKASNEUVOJA

Innostutko teknisen asiantuntijan roolista, jossa pääset tekemään monipuolisia hybridikohteiden tarkastuksia sekä isojen kokonaisuuksien esimerkiksi alueprojektien neuvontatehtäviä? Etsimme tiimiimme lisävahvistusta työskentelemään kaukolämpö ja -kaukojäähdytysratkaisujen parissa. 

Työssäsi opastat asiakkaitamme kaukolämmön energiatehokkaaseen hyödyntämiseen ja teet energiankäyttöön ja lämmönkulutukseen liittyviä selvityksiä ja katselmuksia. Vahvistat asiakaslaitteiden laadunvalvontaa ja energianhallintaa. Mielenkiintoista työtä pääset tekemään yhdessä osaavien eri toimintojen kollegoiden kanssa. Tässä tiimissä ja tehtävässä sinun kehittymistä tuetaan. Tehtävässä viihtyy asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöstä nauttiva henkilö, jolle itsenäinen työskentelyote ja oma-aloitteisuus ovat sisään rakennettuja.

Työssä menestyminen edellyttää osaamista erityisesti rakennusten käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmien suunnittelusta sekä asennustöiden työnjohtotehtävistä. Eduksesi katsomme kokemuksen kaukolämpö- ja jäähdytystekniikasta. Onhan sinulla talotekniikan insinöörin tutkinto tai omaat vastaavat tiedot? Tässä tehtävässä sinulla tulee olla mahdollisuus oman auton käyttöön.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat tekniseltä palvelupäälliköltä Marko Alénilta, joka on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse (040 334 0634) 11.9. klo 11 - 13.00 ja 19.9. klo 12 - 13.00 tai sähköpostitse marko.alen@helen.fi. 

Jos innostuit, hae tehtävää Helenin sähköisen järjestelmän kautta viimeistään 24.9.2019. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi ja CV:si. Arvostamme, jos jätät meille myös videoesittelyn itsestäsi.