(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiakasneuvoja
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019
Etsimme kansainväliselle asiakkaallemme uusia osaajia teknisen tuen tiimiin, jossa pääset työskentelemään kansainvälisen teknologiayrityksen parissa. Työskentelet teknisessä asiakastukitiimissä.

Olet aidosti kiinnostunut teknologiasta ja asiakaspalvelu on intohimosi. Vahvuuksiasi ovat periksiantamattomuus ja iloisuus. Et pelkää ongelmia, vaan näet ne haasteena ja ratkaiset ongelmat kekseliäästi. Aikaisempi kokemus teknisestä tuesta tai puhelintuesta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että olet innokas oppimaan uutta, osaat kuunnella asiakkaita ja haluat parantaa heidän päiväänsä erinomaisella asiakaspalvelulla. Saat huippuluokan perehdytyksen uuteen rooliisi työnsuhteesi alussa ja tukea koko työsuhteen ajan. Työpaikallasi odottavat mukavat työkaverit ja pääset työskentelemään kantakaupungissa moderneissa työtiloissa.

Työssäsi vastaat asiakkailta saapuviin puheluihin tehokkaasti ja asianmukaisesti. Määrität vian nopeasti ja reippaasti tarjoamalla tietoa ja ratkaisuja asiakkaille. Tuet sekä suomalaisia että kansainvälisiä asiakkaista niin suomeksi kuin englanniksikin.

Työsuhde solmitaan suoraan asiakkaamme kanssa. Asiakas tarjoaa työntekijöilleen mm. matkakortin, virikeseteleitä sekä lounasedun. Työpaikalla on saatavilla raikkaita hedelmiä, hierontatuoli vapaa-ajalla käytettäväksi ja maksuton kuntosali. Palkkaus on alan kilpailukykyisimpiä.

Työtehtävät
- Tarjota tukea asiakkaiden tiedusteluille
- Tutkia ja ratkaista teknisiä ongelmia.
- Dokumentointi
- Toimit yrityksen laatustandardien mukaisesti
- Työskentelet osana tiimiä yksilöllisten sekä ryhmätavoitteiden mukaisesti

Edellytämme:
- Sujuva kirjallinen ja suullinen englannin- ja suomen kielen taito
- Erinomainen kuuntelu- ja paineensietokyky
- Kiinnostus uusiin konsepteihin, teknologiaan ja prosesseihin
- Perustietämys ja kiinnostus kuluttajakeskeiseen elektroniikkaan
- Erinomaiset suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot
- Ongelmanratkaisutaidot

Perehdytys tehtävään tapahtuu 28.6.2019. Kyseessä on kokoaikatyö. Työvuorot sijoittuvat 08:00-20:00 väliselle ajalle. Työaika on 7,5h/päivä. Rekrytointiprosessiin sisältyy kyvykkyystestit, jotka lähetetään 24 tunnin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Mikäli tunnistit itsesi, ota yhteyttä 040 867 0450 tai maija.laivo@vps.fi ja kysy lisää hakuprosessista. Voit myös tiedustella tehtävästä arkisin 09:00-16:00 www.vps.fi asiakaspalvelustamme.