(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiakasneuvoja
Koka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Vahvistamme kasvavaa tiimiämme ja etsimme nyt teknistä asiakasneuvojaa

 

Tehtävänkuva:

Tekninen asiakasneuvoja toimii Koka Oy:n asiakkaiden teknisenä tukena auttaen asiakkaita ja omaa henkilökuntaa mm. laitteiden käyttöönottoon ja asennuksiin liittyvissä ongelmatilanteissa. Työtä tehdään Helsingin toimipisteeltä käsin, jossa vastaat puhelimitse tai sähköpostitse saapuviin yhteydenottopyyntöihin, mutta ajoittain ja tilanteen vaatiessa liikut myös asiakkaan luo työmaakohteelle. Asiakkaat ovat rakennus- ja LVI-alan ammattilaisia. Työskentelet osana tiimiä ja teet yhteistyötä tuotepäällikkömme sekä myyntitiimin kanssa. Ketterässä ja kasvavassa perheyrityksessä pääset osallistumaan toiminnan kehittämiseen ja näyttöjen kautta oman toimenkuvasi laajentamiseen esimerkiksi myynnillisempään suuntaan tai kohti tuotepäällikön vastuita.

Yleistä:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on hyvä tekninen ymmärrys, mieluiten sähkö- tai automaatiotekniikasta. Tämä osaaminen voi olla peräisin koulutuksesta tai aiemmasta työkokemuksesta. Olet mahdollisesti työskennellyt sähkö- tai automaatio asennustehtävissä ja haluat päästä enemmän asiantuntijatyön pariin. Edellytämme teknistä orientoituneisuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Suureksi eduksi on, mikäli vesimittarit, venttiilit, energiamittarit ja hanat ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja tuotteita. Sinulla on palveluhenkinen työote ja pitkäjänteisyyttä ratkaista erilaiset ongelmatilanteet. Työssä tarvitaan ajanmukaisia IT-taitoja, sillä asiakkaan tuotteet ovat usein yhdistetty verkkoon. Tarvitset työssäsi myös englanninkielen taitoa, erityisesti tärkeää on, että omaksut ja ymmärrät helposti englanninkielisiä teknisiä manuaaleja.

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen ja kokopäiväisen työn rennossa organisaatiossa
- Mahdollisuuden kasvattaa rooliasi talon sisällä
- Mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän
- Hyvän työilmapiirin ja mukavat työkaverit
- Kiinteän palkkauksen ja asiantuntevan tiimin tuen

Odotamme sinulta:

- Yleistä teknistä ymmärrystä ja mielenkiintoa teknisten laitteiden toimintaa kohtaan 
- Kokemusta sähkö- tai automaatiotekniikan parista, esim. asennustehtävistä 
- Järjestelmällistä työskentelyotetta, huolellisuutta ja ystävällistä palveluasennetta 
- Suomen ja englannin kielen taitoa 
- Tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksi 


Ilmoitathan hakemuksessa palkkatoiveesi. Käsittelemme saapuneet hakemukset hakuajan päättymisen jälkeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 20.8.2018 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa 13.8. eteenpäin Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, susanna.eskola@empore.fi