(Poistunut julkaisusta)

TEKNINEN ASIAKASNEUVOJA, Vantaa
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019
Haemme Vantaalle

TEKNISTÄ ASIAKASNEUVOJAA

Tarjoamme sinulle näköalapaikan alansa huipulla olevasta innovatiivisesta, kansainvälisestä, hyvin hoidetusta ja vakavaraisesta yrityksestä. Saat itsenäisen ja monipuolisen vastuualueen sekä pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi laaja-alaisesti. Työskentelet mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden sekä alamme huipputuotteiden kanssa.

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja käytännönläheistä LVI-alan tuotteista kiinnostunutta ammattilaista osaksi myynnin tukena toimivaa teknisen tuen tiimiä. Sinulla on halua kehittyä erikoisosaajaksi saniteetti- ja putkialan sektorilla. Toimintasi on asiakaslähtöistä, joustavaa ja pystyt toimimaan kiireisessäkin työympäristössä.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden avustaminen laaja-alaisesti erilaisissa teknisissä ja muissa kysymyksissä. Lisäksi avustat tuotepäällikköjä ja teet yhteistyötä koko myyntiorganisaation kanssa.

Sinulla on LVI-, rakennus- tai muun teknisen alan koulutus ja mielellään myös työkokemusta tekniseltä alalta. Työkielesi ovat suomi ja englanti. Ruotsin kielitaito katsotaan eduksi. Olet aktiivinen, haasteita pelkäämätön sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme osaamista MS Office ja SAP-järjestelmien käytöstä.

Kiinnostuitko? Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi suoraan sähköpostiini viimeistään 23.10. mennessä - kiitokset! Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Terhi Airas, puh. 040 7000 204 ja/tai .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.