(Poistunut julkaisusta)

TEKNINEN ASIAKASNEUVOJA, Vantaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019
Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on saniteettiteollisuuden eurooppalainen markkinajohtaja. Yritys valmistaa erittäin korkealaatuista saniteettitekniikkaa ja –keramiikkaa mm. IDO tavaramerkillä. Geberitillä on vahva paikallinen edustus suurimmassa osassa Euroopan maissa, joissa on 23 tehdasta. Kuusi tehdasta on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Sveitsissä, ja sen 3,1 miljardin (CHF) liikevaihtoa on tekemässä noin 12 000 työntekijää lähes 50 maassa. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä, ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index). Lisätietoja meistä: www.geberit.fi.

 

Haemme Vantaalle

TEKNISTÄ ASIAKASNEUVOJAA

Tarjoamme sinulle näköalapaikan alansa huipulla olevasta innovatiivisesta, kansainvälisestä, hyvin hoidetusta ja vakavaraisesta yrityksestä. Saat itsenäisen ja monipuolisen vastuualueen sekä pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi laaja-alaisesti. Työskentelet mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden sekä alamme huipputuotteiden kanssa.

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja käytännönläheistä LVI-alan tuotteista kiinnostunutta ammattilaista osaksi myynnin tukena toimivaa teknisen tuen tiimiä. Sinulla on halua kehittyä erikoisosaajaksi saniteetti- ja putkialan sektorilla. Toimintasi on asiakaslähtöistä, joustavaa ja pystyt toimimaan kiireisessäkin työympäristössä.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden avustaminen laaja-alaisesti erilaisissa teknisissä ja muissa kysymyksissä. Lisäksi avustat tuotepäällikköjä ja teet yhteistyötä koko myyntiorganisaation kanssa.

Sinulla on LVI-, rakennus- tai muun teknisen alan koulutus ja mielellään myös työkokemusta tekniseltä alalta. Työkielesi ovat suomi ja englanti. Ruotsin kielitaito katsotaan eduksi. Olet aktiivinen, haasteita pelkäämätön sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme osaamista MS Office ja SAP-järjestelmien käytöstä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti, kuitenkin viimeistään 20.10.2019. Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi sähköpostilla terhi.airas(at)fi.experis.com – kiitokset! Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Terhi Airas, puh. 040 7000 204.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.