Tekninen asiakasneuvoja monipuolisiin tehtäviin, Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019
Etsimme rakennusinsinööriopiskelijaa aloittamaan uransa monipuolisissa tehtävissä kansainvälisessä yrityksessä! Pääset kehittämään osaamistasi niin eri sidosryhmien kanssa työskentelyssä kuin suunnittelussa ja AutoCAD:illä piirtämisessäkin. Tehtävä on kesän ajan kokoaikainen ja muulloin osa-aikainen. Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja innokas saamaan laajalti kokemusta alalta, hae paikkaa saman tien!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista teknistä asiakasneuvojaa Tikkurilaan Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Protan Oy:llä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi monilla osa-alueilla. Pääasiallisena tehtävänäsi neuvot asiakkaita tuotteisiiin ja niiden ominaisuuksiin liittyvissä asioissa, mutta pääset myös tekemään suunnittelutyötä yhdessä kokeneiden ammattilaisten kanssa, piirtämään AutoCAD:illä sekä osallistumaan erilaisiin kehitysprojekteihin osaamisestasi riippuen. Tulet työskentelemään yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, joista suuri osa on kansainvälisiä toimijoita. Työ on luonteeltaan pääasiassa itsenäistä, mutta saat hyvän perehdytyksen tehtävässä menestyäksesi.

Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ammattilaisen tasolle hyvin kansainvälisessä ympäristössä. Mahdollisia urapolkuja on useita, jolloin monipuolinen työnkuva auttaa sinua löytämään oman suuntasi. Työ sopii hyvin opiskelijalle, sillä työskentelet keväällä ja syksyllä osa-aikaisesti ja kesällä kokoaikaisesti.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on rakennusalan (AMK/DI) opinnot loppumetreillä. Aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä, vaan into oppia ja kehittää osaamistaan on sitäkin tärkeämpää. Työelämän säännöt ovat tulleet sinulle kuitenkin tutuiksi esimerkiksi aiempien kesätöiden kautta. Sinulla on omatoiminen ja itsenäinen työskentelyote, mutta olet luonteeltasi tiimipelaaja. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, minkä lisäksi sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Rakennusalan opinnot loppumetreillä (AMK/DI)
* Vahva halu kehittää osaamistaan
* Hyvät vuorovaikutustaidot ja reipas ote työntekoon
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Myös norjan ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 31.5.19 asti 7,5-22,5h/viikko,
1.6-31.8.19 37,5h/viikko,
1.9.-31.12.19 7,5-22,5h/viikko.

Kesto: vuoden 2019 loppuun, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Ratatie 11, 01300 Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 25.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Protan Group on pohjoismaiden suurin kattourakoitsija. Protan Oy:n kattourakointi hoidetaan Suomessa valtuutettujen ja koulutettujen urakoitsijoiden kautta. Protan Oy on pohjoismaiden suurin kattourakoitsija. Siihen kuuluu laaja kokeneiden kattoasentajien verkosto. Yritys toimii hyvin kansainvälisessä ympäristössä, ja se tunnetaan erityisesti laadustaan, joustavuudestaan ja luotettavuudestaan. Protan on katto-, kalvo-, terassi- ja märkätilajärjestelmien kokonaistoimittaj ja he toimittavat myös radonsuojausratkaisuja.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1252073
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa