(Poistunut julkaisusta)

TEKNINEN ASIAKASNEUVOJA, Kuopio
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019
Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka tuottaa liiketoimintaratkaisuja ja IT-palveluita. Autamme asiakkaitamme toimimaan digitaalisessa dimensiossa luomalla innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja asiakkaittemme liiketoiminnan kehittämiseen, uudistamiseen ja parantamiseen. Enfolla työskentelee noin 900 erikoisasiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa. Lisätietoja osoitteessa enfogroup.com

 

Haemme Enfo Oyj:lle Kuopioon ruotsin kielen taitoista

TEKNISTÄ ASIAKASNEUVOJAA

vakituiseen työsuhteeseen Service Center –yksikköön.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden työpyyntöjen vastaanottaminen ja käsitteleminen. Käyttötukea asiakkaille annetaan tietokoneen peruskäyttöön, sovittujen ohjelmistojen käyttöön ja käyttöoikeuksiin liittyvissä tilanteissa. Tarvittaessa työpyynnöt eskaloidaan eteenpäin, joten tehtävässä toimitaan useiden eri sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  - asiakaspalveluhenkisyyttä ja halukkuutta toimia asiakaspalvelutehtävissä
  - yleisimpien toimisto-ohjelmien perusosaamista
  - suomen, ruotsin ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  - halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamista
  - oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta
  - reipasta asennetta ja työotetta
  - hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Tehtävässä pääset osaksi reipashenkistä työyhteisöä, jossa on tekemisen meininki. Tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan ja työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.experis.fi viimeistään 21.4.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.