(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Etsimme timanttisella asenteella varustettua teknistä asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaallemme.

Työpäiväsi Työpäiväsi kuluvat mukavasti asentaen uusia terveydenhoitoalan laitteita asiakkaiden toimitiloissa Suomessa, mutta joitakin ulkomaan reissujakin voi ajan saatossa tulla. Työsi asiakkaiden luona on itsenäistä, mutta olet koko ajan ihmisten kanssa tekemisissä asiakasrajapinnassa. Kun asennuksia ei ole, vietät työpäiväsi mukavan tiimin seurassa asiakkaamme toimipisteellä, jossa myös tuotanto toimii. Näinä päivinä pääset kerryttämään osaamista tuotannon puolella. Lisäksi alussa noin puolivuotinen perehdytys on pääasiallisesti asiakasyrityksemme toimipisteellä, jossa pääset tutustumaan tuotteisiin kunnolla. Tuotteiden testaaminen ja kokoonpano ovat ensimmäisiä askelia kohti kentällä tehtävää asennustyötä.

Arvostamme

  • Sähköpuolen koulutusta, mutta se ei ole välttämätöntä
  • Motivaatiota kehittyä ja oppia alan hommat
  • Silmää työn ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun
  • Timanttista asennetta, joka näkyy ja kuuluu pitkälle
  • Halua hoitaa hommat tyylillä kotiin

Tärkein ominaisuutesi tässä työssä on siis loistava asenne ja motivaatio töihin!

Tarjoamme sinulle

Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittyä terveydenhoitoalan laitteiden ja asennusten todelliseksi ammattilaiseksi. Liikkuva työ mahdollistaa jatkuvan kehittymisen ja oppimisen erilaissa ympäristöissä. Pääset tekemään työsi itsenäisesti, mutta asiakkaita tavatessasi et suinkaan ehdi tuntemaan itseäsi yksinäiseksi. Saat luonnollisesti hyvän perehdytyksen erilaisiin laitteisiin ja niiden asennuksiin. Lisäksi asiakkaamme työtilat ovat modernit ja siistit. Asiakasyrityksessämme on lisäksi hyvät etenemismahdollisuudet ja tulevaisuudessa työhösi voi kuulua myös esimerkiksi jälleenmyyjien ja heidän asentajiensa kouluttamista.

Asiakasyrityksessämme toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen puolen vuoden vuokratyösuhteen päätyttyä, mutta myös suoraan heille työllistyminen on neuvottelukysymys. WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan asentajan löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Heini Feodorow
heini.feodorow@workpower.fi
044 060 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-11.30)

Avainsanat: huoltoasentaja, tekninen asentaja, laiteasentaja, kokoonpanija