(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Etsitkö vaihtelevia päiviä ja mahdollisuutta kehittyä asennusten ammattilaisena? Tai toivotko mukavaa työporukkaa ja vaihtuvia työkohteita? Luet oikeaa työilmoitusta!

Haemme asiakkaallemme EWQ:lle teknisiä asentajia Etelä-Suomen alueelle. EWQ on alansa johtava toimija Suomessa ja sen pyrkimyksenä on olla pohjoismaiden johtava toimija vuoteen 2023 mennessä. EWQ:n toimipisteet sijaitsevat Äänekoskella ja Helsingissä. EWQ:lla saat viihtyisän työpaikan ja parhaan työporukan - sen tavoitteena on olla pohjoismaiden paras työpaikka! Voit katsoa lisää EWQ:sta tästä videosta.

Työnkuvaus

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia teknisiä asennuksia esimerkiksi Digital Signage-ratkaisujen sekä elektronisten hintanäyttöjen parissa. Työtä tehdään tiimeissä/työpareittain vaihtelevien asiakkaiden tiloissa ympäri Etelä-Suomea. Päämajasi, josta työt alkavat on Helsingin Pitäjämäessä. Töihin lähdetään yrityksen autolla. Tekninen osaaminen ja verkkoympäristön hallitseminen on iso plussa, mutta EWQ järjestää kuitenkin koulutuksen, jotta pystyt kasvamaan yrityksen mukana.

Työn edellytykset

Jos sinulta löytyy sähköasentajan- tai ICT-asentajan perustutkinto, pääset hyödyntämään ammattitaitoasi tässä työssä. Toivomme myös aikaisempaa kokemusta asennuksista tai vastaavista töistä.  Etsimme asennusporukkaan työntekijää, joka on sekä luotettava että joustava ja sopeutuu erilaisiin tilanteisiin työnlaadusta tinkimättä. Hyvä fyysinen kunto auttaa sinua päivittäisessä työssäsi.

Tarvitset lisäksi vähintään B-ajokortin asiakkaiden luokse siirtymiseen. Sinulla on silmää työn ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun asiakasyrityksen tiloissa, sillä EWQ:lla panostetaan myös erinomaiseen palveluun. Suomen kielen taito on edellytys työssä, mutta mikäli puhut lisäksi englantia ja/tai ruotsia siitä on hyötyä, sillä EWQ kasvaa voimakkaasti pohjoismaisella markkinalla.

Tarjoamme

EWQ:n toiminta perustuu ekologiseen, sosiaaliseen ja taloudelliseen kestävään toimintaan. Ympäristön lisäksi yrityksessä  pidetään erinomaista huolta työntekijöistä ja tavoitteena on olla pohjoismaiden paras työpaikka! Mukavan työporukan lisäksi saat työsuhteen mielenkiintoisessa ja vakavaraisessa yrityksessä.

Hakuprosessi

Olisiko EWQ:lla juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Töitä on useammalle henkilölle, joten vinkkaa paikasta ihmeessä myös kaverillesi! Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta. Kerromme mielellämme lisää.

Lisätietoja

Heini Feodorow, HR-koordinaattori 
heini.feodorow@workpower.fi
0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)


Timo Launonen, HR-koordinaattori 
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: tekninen asentaja, ICT-asentaja, sähköasentaja, reissutyö, kokoaikatyö