(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asentaja Finndentille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Etsimme nyt Helsingissä sijaitsevalle asiakkaallemme Finndentille asiakaspalveluhenkistä teknistä asentajaa. Tehtävässä toimitaan vastuuasemassa kouluttamassa ja tukemassa sekä jälleenmyyjiä että teknistä henkilöstöä Euroopan alueella. Työssä liikutaankin niin ulkomailla asiakasrajapinnassa kuin Suomessa teknisessä rajapinnassa tuotekehityksen parissa. Finndent on kansainvälisillä markkinoilla toimiva pk-yritys, joka valmistaa tuotteita terveydenhuollon alalle.

Työn kuvaus

Työskentelet alkuun Euroopan alueella ja mahdollisesti laajemmalla alueella myös Euroopan ulkopuolella kokemuksesi ja osaamisesi lisääntyessä. Työ on monipuolista ja työhösi kuuluu mm. tiivistä yhteistyötä tuotekehityksen parissa, asennuksia ja kouluttamista. Toimit sekä sisäisen että ulkoisen tuotteiden koulutusohjelman vastuuhenkilönä.

Tulet saamaan työhön kattavan perehdytyksen. Tutustut ensin tuotannossa Finndentin terveydenhuollon alan laitteisiin kokoonpanosta alkaen. Noin puolen vuoden jälkeen siirryt kenttäasennuksiin eri puolille Suomea yhdessä jälleenmyyjän kanssa. Tämän jälkeen työviikkosi kuluvat varsinaisessa työssä arviolta seuraavasti: 2-3 päivää viikossa Helsingissä tehtaalla töissä ja 2-3 päivää ulkomailla kouluttamassa niin uusia asentajia kuin jälleenmyyjiä.

Työn edellytykset

Ideaalitilanteessa sinulla on monipuolinen tausta ja olet mahdollisesti työskennellyt tuotannossakin. Sinulla on hyvä tekninen ymmärrys ja kouluttajana eduksesi on erityisesti asiakaslähtöinen ajattelutapa ja asiakaspalveluhenkisyys. Työssä menestyminen edellyttääkin sinulta kaiken kaikkiaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja kielitaitoa. Tarvitset vahvaa englannin, ruotsin, saksan ja ranskan kielen osaamista. Espanjan kielitaito katsotaan eduksesi. Työssä ei kuitenkaan vaadita suomen kielen taitoa. Olet mahdollisuuksien mukaan valmis muutamaan työn perässä ulkomaille.

Parhaassa tapauksessa koulutuksesi tukee teknistä osaamistasi, mutta tässä työssä tärkeintä on asenne ja osaaminen. Työ edellyttää sinulta vahvaa motivaatiota ja itsenäistä otetta työhön. Haluat onnistua vaativammissakin tehtävissä ja työskentelet sujuvasti erilaisten ihmisten kanssa. Tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa, sillä raskaita koneita tulee pystyä liikuttelemaan ja siirtämään ennen asennusta.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset käyttämään hankittua osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä ja vaihtelevissa työkohteissa. Yksikään päivä ei ole samanlainen ja tämä työ sopiikin juuri vaihtelunhaluiselle ammattilaiselle, jota kiinnostaa myös tuotekehitystyö. Osaava asentaja saa luonnollisesti motivoivan korvauksen työstään.

Työntekijänämme saat lisäksi kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse mahdollisimman pian. Muistathan liittää mukaan palkkatoiveesi ja tiedon kielitaidoistasi. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi

Avainsanat: huoltoasentaja, teknikko, tekninen asentaja, sähköautomaatioasentaja, sähkö-automaatioasentaja, mekaniikka-asentaja, asentaja