(Poistunut julkaisusta)

TEKNINEN ARKKITEHTI
AKTIA HENKIVAKUUTUS OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Haemme nyt Aktia Henkivakuutukseen Turkuun/Helsinkiin

TEKNISTÄ ARKKITEHTIÄ

Olemme uudistamassa vakuutusjärjestelmäämme ja haemme joukkoomme teknistä arkkitehtiä, jolla on kokemusta IT-palveluiden ja sovellusten integraatioista sekä SaaS-palveluiden käyttöönotosta. Odotamme, että ymmärrät erilaisia integraatiomalleja ja API-rajapinnat ovat vahvuutesi.

Vastuullesi kuuluvat vakuutusjärjestelmäuudistusprojektimme integraatioratkaisut (mm. CRM, digitaaliset itsepalvelualustat, arkistointijärjestelmä). Tulet osallistumaan palveluiden ja integraatioiden suunnitteluun, toteuttamisen ohjaamiseen sekä API-kyvykkyyden rakentamiseen. Tukea ja sparrausta tehtävään saat muilta projektiryhmän jäseniltä, konsernin API-tiimiltä sekä konsernin IT-arkkitehdeiltä.

Vastaat yhdessä konsernin IT-arkkitehtien kanssa, että SaaS-alusta ja toteutetut ratkaisut palvelevat loppuasiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja ovat teknisesti luotettavia, suorituskykyisiä, turvallisia ja helposti ylläpidettäviä.

Odotamme sinulta:

  • useamman vuoden kokemusta ohjelmistokehityksestä ja järjestelmien integraatioista kehittäjän/arkkitehdin roolissa
  • teknologiaymmärrystä ja osaamista digitaalisten palvelujen kehittämisestä ja integraatioarkkitehtuurin suunnittelusta
  • osaamista API-kehityksestä tai/ja API-hallinnasta
  • kokemusta WS/JSON/RESTful-kehityksestä mukaan lukien OpenAPI/Swagger-dokumentoinnista
  • modernia otetta järjestelmien rakentamiseen (mm. DevOps)
  • ketterän kehityksen tuntemusta, SAFe tai Scrum
  • erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot, neuvottelet IT-kehittäjien/-toimittajien kanssa teknisistä asioista, mutta pystyt kuvaamaan asioita sujuvasti myös liiketoiminnalle. Kykenet tuottamaan laadukasta dokumentaatiota, suunnitelmia ja päätösesityksiä.
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Eduksi katsomme vakuutus- tai pankkialan kokemuksen ja kokemuksen rajapintojen tietoturvaratkaisuista, mikropalveluiden kehityksestä ja pilviratkaisuista (AWS, Azure).

Tarjoamme sinulle vakituisen mielenkiintoisen työpaikan menestyvässä vakuutusyhtiössä ja tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittämään. Mukana seuraa myös pankkikonsernin monipuoliset työsuhde-edut sekä erinomaiset mahdollisuudet oppia, kehittyä ja kokeilla uusia teknologioita ja ratkaisuja.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Arespartnersin seniorkonsultti Erkki Levä puh. 040 181 9695. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin Aresnets kautta viimeistään 15.9.2020.