Tekninen arkkitehti Liikenteen toimialan tiimiin
CGI Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2021

Haemme nyt Liikenteen yksikköömme kokenutta arkkitehtiä, joka auttaisi viemään asiakkaitamme teknisesti ja liiketaloudellisesti eteenpäin. Työssäsi suunnittelisit ja veisit käytännössä eteenpäin asiakkaidemme pilvisiirtymää, ja tavoitteenamme on, että samalla profiloituisit toimialaosaajaksi liikenteen ja logistiikan alueella.

Kyseessä on äärimmäisen mielenkiintoinen toimiala ja yhdessä asiakkaiden kanssa olemme kehittäneet innovatiivisia palveluita josta esimerkkeinä:

• HSL:n hsl.fi-verkkopalvelun uudistus
• Matkahuollon digipalveluiden kehitys
• Väyläviraston Digiroad-data-alustan operaattoripalvelut
• VR:n pilvi- ja asiantuntijapalvelut


Meillä töitä tehdään joustavasti. Viihdytkö paremmin julkisen vai yksityisen sektorin projekteissa? Haluaisitko kehittää jatkuvasti uutta, moderneilla teknologioilla, vai kehittää ja ylläpitää perinteisempiä ratkaisuja? Meillä voit vaikuttaa työsi sisältöön itse, ja lukemattomia mahdollisuuksia meiltä löytyy kyllä.


Mitä uusi työnkuvasi voisi pitää sisällään?

Kuten sanottua, työtehtävämme ovat muokattavissa mielenkiinnon kohteidesi mukaan, ja kuulemmekin mielellämme mitä ideaali työpäiväsi pitäisi sisällään.

Ajatuksenamme on, että hands-on -arkkitehtityön ohella myös pre-sales ja kehittämiskulma olisivat merkittävässä osassa tulevaa työnkuvaasi. Käytännössä tämä tarkoittaisi, että arkkitehtina toimisit asiakasvastuussa jo projektin alkuvaiheilla. Asiakassuhteemme ovat vahvoja ja ylettyvät ylempään johtoon asti, joten päivittäisessä työssäsi pääset taatusti verkostoitumaan ja käymään oman urakehityksesi kannalta merkittäviä keskusteluita.

Toinen puoli työstäsi painottuu käytännön arkkitehtityöhön, ja toivommekin sinulta näkemystä siihen mitä moderni pilviarkkitehtuuri on ja miten tätä hyödynnetään ja operoidaan sovelluskehityksen tukena.
Työkaluinasi voi toimia AWS:n, Azuren tai Googlen pilvipalvelut, emmekä pane pahaksi, mikäli portfoliostasi löytyy osaamista myös esimerkiksi Kubernetesin, PostgreSQL:n tai Oraclen parista.


Mitä muuta tarjoamme sinulle?

Pääset kehittämään osaamistasi sinulle sopivalla tavalla. Tuemme ja kannustamme muun muassa pilvipalveluiden sertifikaattien tekemisen Cloudeamus-ohjelmamme kautta. Säännöllisissä Open House -kokoontumisissa jaamme lounaan merkeissä käytännön kokemuksia esimerkiksi tutustuen uuteen teknologiaan tai syvennymme yhdessä valittuun teemaan.

Varmistamme, että työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa. Meiltä saat tarvittaessa tukea lastenhoitoon tai voit vaihtaa vapaalle yhdessä tiimin kanssa peli-illan merkeissä.

Halutessasi (myös pandemian jälkeen) voit tehdä itsenäisesti töitä kotoa, kesämökiltä tai meidän/asiakkaan toimistolta käsin.


Miten etenemme?

Haluaisitko tulla jututtamaan meitä ja selvittämään, olisimmeko sinulle sopiva työpaikka? Ota yhteyttä Sampsa Elomäkeen, puhelimitse: +358 407643970.

Viimeinen hakupäivä tehtävään on 31.10.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1504475
  • Tehtäväalue: IT, Konsultointi, Arkkitehti- ja suunnittelutehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Lahti, Tampere, Turku, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta, Hämeenlinna, Mikkeli, Oulu, Pori, Rauma, Riihimäki, Rovaniemi, Tornio, Vaasa
  • Lisätietoja antaa: Sampsa Elomäki (Director, Consulting Services), puh. +358 407643970