(Poistunut julkaisusta)

Tekninen arkkitehti (CIO Office)
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 300 ja meillä jokainen on Senior Trainee. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Rakennamme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. 

Haemme teknistä arkkitehtia (CIO Office) kehittämään Digian IT-ympäristöä! Etsimme uutta kollegaa ensisijaisesti Helsinkiin, Jyväskylään tai Turkuun, mutta myös muut Digian toimipisteiden kaupungit ovat vaihtoehtona. 

Etsimme tiimiimme jäsentä teknisen arkkitehdin rooliin kehittämään Digian IT-ympäristöä CIO Officeemme. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi lisäksi liiketoimintayksiköiden asiantuntijoiden sekä koko organisaation päätöstentekijöiden kanssa unohtamatta palveluntuottajakumppaneita. 

Teknisenä arkkitehtina saat mahdollisuuden hyödyntää asiantuntemustasi ja vaikuttaa Digian IT-ympäristöjen toteutukseen ja kehitykseen seuraten niiden koko elinkaarta sekä tarvittaessa antaa konsultointia liiketoimintatoteutusten ratkaisuihin. Pääset yhdistämään työssäsi sisäisen asiakastuen, vaihtelevat projektit sekä jatkuvaluontoisen kehittämistyön. 

Työtehtävät ovat asiantuntijapainotteisia ja niiden lisäksi odotetaan kykyä toimia teknisenä tai hallinnollisena projektipäällikkönä sisäisissä kehityshankkeissa sekä mahdollisissa yritysjärjestelyihin liittyvissä integraatioprojekteissa. 

Mikä Digia CIO Office?  

Mahdollistamme Digian liiketoimintaa organisoimalla, toteuttamalla sekä kehittämällä koko organisaatiomme toimintaa kattavaa monimuotoista teknologia- ja järjestelmäarkkitehtuuria. Työskentelemme tietotekniikan laaja-alaisten asiantuntijoiden kanssa tuottaaksemme laadukkaita kokonaisuuksia aina IT-infrastruktuurista järjestelmätasolle asti. CIO Office on Digian IT-kokonaisarkkitehtuurin keskiössä ja tarjoaa haastavan, mutta palkitsevan tehtäväkentän. 

Esimerkkejä teknologisista osa-alueista, joiden parissa pääset työskentelemään, mutta joihin työsi ei kuitenkaan rajaudu: 

  • Microsoft Azure IAM 

  • Atlassian Confluence & Jira 

  • Microsoft Azure IaaS & PaaS 

  • Integraatiokyvykkyys 

  • Infrastruktuurin, järjestelmien ja integraatioiden konfiguraation sekä koodin versiohallinta ja CI/CD 

  • Microsoft 365 

  • M-Files dokumentinhallintajärjestelmä 

Teknologiat muuttuvat, mutta ammattitaito teknologian ymmärtämiseen ja hyödyntämiseen on pysyvää. Panostamme henkilökuntamme koulutukseen ja sertifiointiin. Microsoftin sertifioinnit, painopisteenä Azure, katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. 

Ketä etsimme?  

Etsimme henkilöä, joka näkee mahdollisuuksia monimuotoisten teknisten yksityiskohtien kirjossa ja osaa yhdistää pistemäiset ratkaisut strategiaa toteuttaviksi sekä hallittaviksi aikaa kestäviksi kokonaisuuksiksi. Kykenet pilkkomaan konsepteja käsiteltäviksi työvaiheiksi mahdollistaen projektiluontoinen toteutuksen tiimityönä. Pystyt myös selvittämään asiakkaan tarpeita ja niihin vastaavia ratkaisuja organisaation järjestelmäarkkitehtuuria tukien, olipa asiakkaana liiketoiminnan tekninen asiantuntija tai päällikkötason businessvaikuttaja. Pystyt tulkitsemaan, kuvaamaan ja muodostamaan prosesseja.   

Osaat toimia järjestelmällisesti, itsenäisesti ja itseohjautuvasti osaamiseesi nojaten. Toimit positiivisena ja yhteistyökykyisenä osana IT-asiantuntijapainotteista ryhmää kunnioittaen muiden näkemyksiä ja tavoitellen yhteistä ymmärryksen kasvattamista. Ymmärrät elinkaariajattelun tärkeyden ja varsinkin ylläpitovaiheen työmäärän vaikutukset ratkaisujen kuormittavuuteen resursoinnin osalta. Osaat priorisoida tehtävien suorittamista sekä ohjaamista ymmärtäen kokonaistaloudellisen näkökulman niin ajallisen kuin kustannusten kannalta.  

Kiinnostuitko?  

Hae paikkaa 31.10.2020 mennessä! Käymme hakemuksia aktiivisesti läpi jo hakuaikana ja olemme potentiaalisiin ehdokkaisiin yhteydessä mahdollisimman pian. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä ja Digialla työskentelystä voit olla yhteydessä Mikko Salmensaareen p. 050 3843 740 tai Sami Lönnrothiin p. 050 5203 710. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com