(Poistunut julkaisusta)

Teknikko, Meconet Oy, Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020
Etsimme asiakkaallemme Meconetille kahta teknikkoa joko moniluistiautomaattien tai epäkesko-servopuristimen operointiin. Teknikkona vastuullasi on koneiden ajaminen ja kehittäminen sekä koneiden valmistusprosessien tehostaminen. Tarkoituksena on osallistuttaa sinut myös asiakastyöhön osaamisesi kartuttua. Tarjoamme sinulle tarkkuutta vaativan ja tuotannollisesti tärkeän roolin, missä pääset osaksi rentoa ja osaavaa porukkaa. Jatka lukemista ja tutustu tehtävään tarkemmin alempaa!
KUVAUS
Teknikkona vastaat joko servopuristimen tai moniluistiautomaatin operoinnista ja prosessien kehittämisestä. Vastaat laaduntarkkailusta koneen ajamisen yhteydessä, minkä lisäksi pääset kehittämään ja tehostamaan valmistusprosesseja sekä töiden asetuksia. Toimit tärkeänä henkilönä tuotannon ja suunnittelun välissä ja pääset tehtävässä mukaan myös asiakastyöhön. Koneina ovat servopuristin AIDA 400 TN sekä Bihler NC:n moniluistiautomaatit.

Tarjoamme


* Tarkkuutta vaativan tehtävän
* Osaavan ja rennon työyhteisön
* Mahdollisuuden kehittyä roolissa motivaatiosi mukaan ja päästä mukaan myös asiakastyöhön

TYÖNKUVA
Työtehtäviäsi ovat:
* Servopuristimen tai moniluistiautomaatin operointi ja ajaminen
* Tuotannonaikainen laaduntarkkailu
* Valmistusprosessien ja koneiden asetusten tehostaminen ja haastaminen
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on tekninen tausta, esimerkiksi teknikon tai koneistajan koulutus. Ideaalikandidaattimme omaa jo aiempaa työkokemusta metalliteollisuuden koneiden parista. Vaikka toivomme sinulta jo kokemusta vastaavista tehtävistä, tärkeintä on kuitenkin asenteesi. Mikäli sinulla on riittävä tekninen ymmärrys ja hahmotuskyky sekä motivaatio oppia uutta, voimme perehdyttää sinusta rautaisen ammattilaisen! Toivomme sinulta myös käytännönläheistä ajattelua sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työssäsi käsittelet ja nostelet myös esimerkiksi metallinauhakeloja, joten tehtävä vaatii myös jonkin verran valmiuksia fyysiseen työhön.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta (esim. teknikko tai muu tekninen koulutus)
* Aiempaa työkokemusta metalliteollisuuden parista
* Tarkka ja huolellinen työskentelyote sekä silmää yksityiskohdille
* Motivaatiota itsensä kehittämiseen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Meconet Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Meconet Oy on pohjoiseurooppalainen jousien, lanka-, puristin- ja syvävetotuotteiden valmistaja. Suunnittelemme ja valmistamme tarkkoja metallikomponentteja ja teemme vaativia kokoonpanoja asiakkaiden tarpeisiin. Meconetin valmistus tapahtuu kuudessa omaan osaamisalueeseen keskittyvässä tehtaassa. Toimipisteemme ovat: Vantaa, Äänekoski, Pihtipudas, Tallinna, Tukholma ja Pietari.