(Poistunut julkaisusta)

Teknikko / insinööri DEKRAn metallilaboratorioon Ouluun
DEKRA Industrial Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Kiinnostaako työ metallilaboratoriossa? Omaatko kokemusta konepajateollisuudesta tuotannon tehtävistä? Mikäli kyllä, tämä voi olla juuri sinun paikkasi!

Haemme reippaalla asenteella varustettua teknisen taustan omaavaa henkilöä esim. teknikko tai insinööri DEKRAn Oulussa sijaitsevaan metallilaboratorioon toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat rikkovan laboratorion materiaalien DT-testaukset, sisältäen veto-, taivutus-, isku- ja kovuuskokeet sekä koesauvojen ja näyteaihioiden valmistus. Lisäksi osallistut tarvittaessa NDT-tarkastusten avustaviin tehtäviin osaamisesi ja työtilanteen mukaisesti.

Toivomme sinulta teknistä koulutusta sekä hieman kokemusta vastaavista työtehtävistä. Olet kenties aikaisemmin toiminut konepajateollisuudessa tuotannon työtehtävissä. Metallien laboratoriotutkimusten ja hitsausmenetelmien tuntemuksen sekä koneistustaidon katsomme eduksi. Omaat tunnollisen, sitoutuneen ja vastuuntuntoisen työskentelyotteen ja tartut oma-aloitteisesti erilaisiin työtehtäviin. Tärkeintä meille on halusi oppia uutta ja motivaatiosi kehittää pitkäjänteisesti osaamistasi metallialalla. Sinulla on hyvät IT-taidot sekä sujuva suomen ja englannin kielitaito. Työtehtävien suorittaminen Oulun alueella edellyttää ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän alansa johtavan, kansainvälisen yrityksen palveluksessa sekä mukavan ja asiantuntevan työyhteisön tuen. Työt alkavat syyskuussa 2018.

Kiinnostuitko? Kerro meille lisää itsestäsi hakemuksen ja ansioluettelon muodossa 15.8.2018 mennessä.

Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, olethan yhteydessä Baronalla Kati Blinnikka-Pullolaan, puh. 050 370 8435, tavoitettavissa pe 3.8. klo 12.30-14.00 tai ma 13.8. klo 14.00-16.00 välisenä aikana.