(Poistunut julkaisusta)

Teknikko (huoltoasentaja/kodinelektroniikkakorjaaja) - Turku
Gosse Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019
Gosse Oy on uusi kodinkone- ja elektroniikkalaitteiden asennukseen, huoltoon ja korjaukseen keskittynyt yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelutarjoaman kodinkoneiden, -laitteiden ja -elektroniikan jälkimarkkinoille. Tarjoamme tunnettujen laitevalmistajien valtuuttamana toimijana palveluita laitteiden koko elinkaaren ajalle asennuksesta huoltoon ja kierrätykseen sekä kuluttajille että yritysasiakkaille. Työtämme ohjaavat tavoitteemme ovat asiakastyytyväisyys, tehokkuus, laatu ja toimitusaika. Etsimme nyt asiakkaallemme Gosse Oy:lle Turkuun teknikkoja. Tässä Eilakaislan tuottamassa rekrytoinnissa työllistyt suoraan asiakkaallemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Teknikkona

Vastaat kodinelektroniikan, kodinkoneiden, sekä yrityselektroniikan ja infonäyttöjen asennuksista, huolloista ja korjauksista. Tehtävässäsi liikut itsenäisesti yrityksemme ajoneuvolla asiakkaidemme koteihin, toimistoille tai muihin kohteisiimme, ja suoritat sovitun aikataulun mukaisesti laitteille tarvittavia toimenpiteitä. Tehtävääsi kuuluvat olennaisena osana asiakaskohtaamiset, joissa tarkoituksenasi on teknisten tehtäviesi lisäksi tuottaa loistava asiakaspalvelukokemus asiakkaillemme.

Gossella toivomme

Toivomme Sinulta itsenäistä, vastuullista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, sekä voimassa olevaa B-ajokorttia.

Eduksesi katsomme

  • alalle soveltuvan koulutuksen, esimerkiksi elektroniikka-asentaja tai muu vastaava
  • työkokemuksen sähkölaitteiden korjauksesta, huolloista tai asennuksista
  • oma-aloitteisen, tarkan ja huolellisen työskentelytavan
  • hyvät vuorovaikutustaidot - kyky kommunikoida asiakkaittemme kanssa luontevasti ja kohteliaasti
  • asiakaslähtöisyytesi - halu tuottaa alan paras asiakaspalvelukokemus
  • hyvän fyysisen kunnon

Gosse tarjoaa Sinulle

Gosse tarjoaa sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen, jonka työajat sijoittuvat arkisin klo 07-18 välille. Hyvien työsuhde-etujen ohella Gosse tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden suoritelisään. Lisäksi tarjoamme monipuolisen työnkuvan sekä kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin.
Olisitko Sinä asiakkaamme hakema henkilö? Haethan tehtävää pian, sillä työt Gossella alkavat sopimuksen mukaan joulukuun 2019 lopulla tai tammikuun alussa 2020. Haastattelemme hakijoita koko hakuprosessin ajan ja pyrimme tekemään valintoja nopeasti yhdessä asiakkaamme kanssa. Hakuaika tehtävään päättyy 15.12.2019.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolanko, puh. 030 6090 690 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.12.2019 mennessä helposti osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Huomaathan kohdistaa hakusi tähän tehtävään.