(Poistunut julkaisusta)

Teknikko (huoltoasentaja/kodinelektroniikkakorjaaja) - Tampere
Gosse Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019
Gosse Oy on uusi kodinkone- ja elektroniikkalaitteiden asennukseen, huoltoon ja korjaukseen keskittynyt yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelutarjoaman kodinkoneiden, -laitteiden ja -elektroniikan jälkimarkkinoille. Tarjoamme tunnettujen laitevalmistajien valtuuttamana toimijana palveluita laitteiden koko elinkaaren ajalle asennuksesta, huoltoon ja kierrätykseen sekä kuluttajille, että yritysasiakkaille. Työtämme ohjaavat tavoitteemme ovat asiakastyytyväisyys, tehokkuus, laatu ja toimitusaika.
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Gosse Oy:lle teknikkoa Tampereelle. Rekrytoidut suoraan asiakkaallemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa joulu- tai tammikuun aikana.

Teknikkona

vastaat kodinelektroniikan, kodinkoneiden, sekä yrityselektroniikan ja infonäyttöjen asennuksista, huolloista ja korjauksista. Tehtävässäsi liikut itsenäisesti yrityksemme ajoneuvolla Tampereen seudulla asiakkaidemme koteihin, toimistoille tai muihin kohteisiimme ja suoritat sovitun aikataulun mukaisesti laitteille tarvittavia toimenpiteitä. Yhtenä huollettavista merkeistä on esimerkiksi Samsung. Tehtävääsi kuuluvat olennaisena osana asiakaskohtaamiset, joissa tarkoituksenasi on teknisten tehtäviesi lisäksi tuottaa loistava asiakaspalvelukokemus asiakkaillemme. 

Gossella toivomme 

Sinulta itsenäistä, vastuullista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, sekä voimassa olevaa B-ajokorttia.
Eduksesi katsomme:
  • alalle soveltuvan koulutuksen, esimerkiksi elektroniikka-asentaja tai muu vastaava
  • työkokemuksen sähkölaitteiden, kodinkoneiden, kodinelektroniikan tai ammattikeittiölaitteiden korjauksesta, huolloista tai asennuksista
  • oma-aloitteisen, tarkan ja huolellisen työskentelytavan
  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • asiakaspalveluhenkisyyden
  • hyvän fyysisen kunnon

Gosse tarjoaa Sinulle 

kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen, jonka työajat sijoittuvat arkisin klo 7-18 välille. Hyvien työsuhde-etujen ohella Gosse tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden suoritelisään. Lisäksi yritys tarjoaa monipuolisen työnkuvan sekä kattavan perehdytyksen tehtäviin.   
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Riina Erkkilä, puh. 050 409 0174 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 19.11.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Toimithan kuitenkin nopeasti, sillä tehtävään soveltuvia henkilöitä haastatellaan jo hakuaikana.