(Poistunut julkaisusta)

Teknikko (huoltoasentaja/kodinelektroniikkakorjaaja) - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019
Gosse Oy on uusi kodinkone- ja elektroniikkalaitteiden asennukseen, huoltoon ja korjaukseen keskittynyt yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelutarjoaman kodinkoneiden, -laitteiden ja -elektroniikan jälkimarkkinoille. Tarjoamme tunnettujen laitevalmistajien valtuuttamana toimijana palveluita laitteiden koko elinkaaren ajalle asennuksesta, huoltoon ja kierrätykseen sekä kuluttajille, että yritysasiakkaille. Työtämme ohjaavat tavoitteemme ovat asiakastyytyväisyys, tehokkuus, laatu ja toimitusaika.   Etsimme nyt asiakkaallemme Gosse Oy:lle Samsung Serviceen Teknikkoa Pääkaupunkiseudulle. Tässä Eilakaislan tuottamassa rekrytoinnissa työllistyt suoraan asiakkaallemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Teknikkona

vastaat Gossen edustamien laitevalmistajien (mm. Samsung) kodinelektroniikan, kodinkoneiden, sekä yrityselektroniikan ja infonäyttöjen asennuksista, huolloista ja korjauksista. Työpäivän aikana liikut itsenäisesti yrityksen pakettiautolla pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla asiakkaidemme koteihin, toimistoille tai muihin kohteisiimme, joissa suoritat sovitun aikataulun mukaisesti laitteille tarvittavia toimenpiteitä. Isoimmat korjaustoimenpiteet ja varaosien täydennykset suoritat Gossen varastolla Espoon Otaniemessä. Tehtävääsi kuuluvat olennaisena osana asiakaskohtaamiset, joissa tarkoituksenasi on teknisten tehtäviesi lisäksi tuottaa loistava asiakaspalvelukokemus asiakkaillemme. 

Gossella toivomme 

Sinulta itsenäistä, vastuullista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, sekä voimassa olevaa B-ajokorttia. Eduksesi katsomme:
  • alalle soveltuvan koulutuksen, esimerkiksi elektroniikka-asentaja tai muu vastaava
  • työkokemuksen sähkölaitteiden, kodinkoneiden, kodinelektroniikan tai ammattikeittiölaitteiden korjauksesta, huolloista tai asennuksista.
  • oma-aloitteista, sekä tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa
  • hyvät vuorovaikutustaidot – kyky kommunikoida asiakkaittemme kanssa luontevasti ja kohteliaasti
  • asiakaslähtöisyytesi – halu tuottaa alan paras asiakaspalvelukokemus
  • hyvää fyysistä kuntoa

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle 

kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen, jonka työajat sijoittuvat arkisin klo 07-18 välille. Hyvien työsuhde-etujen ohella Gosse tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden suoritelisään. Lisäksi tarjoamme monipuolisen työnkuvan sekä kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin. 
Olisitko Sinä asiakkaamme hakema henkilö? Haethan tehtävää pian, sillä työt asiakkaallamme alkavat sopimuksen mukaan nopeasti, mielellään vielä joulukuun aikana. Haastattelemme hakijoita koko hakuprosessin ajan ja pyrimme tekemään valintoja nopeasti yhdessä asiakkaamme kanssa. Hakuaika tehtävään päättyy 9.12.2019. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598 ja Anssi Säkö, puh. 030 6090 502 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.