(Poistunut julkaisusta)

Tekniikanalan kesätyöntekijä
Loval Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Haemme Lovalille kesäksi tekniikanalan kesätyöntekijöitä tuotannon kokoonpanotehtäviin.

Vuonna 1960 perustettu Loval Oy on kasvanut merkittäväksi eurooppalaiseksi lämmityskomponenttien valmistajaksi. Loval Oy on kasvanut pienestä perheyrityksestä keskisuureksi yli 200 henkilöä työllistäväksi yritykseksi.

Loval Oy on ollut vuodesta 1995 lähtien osa ruotsalaista Nibe Industrier ryhmää.

Lähes 80 % Lovalin tuotteista menee vientiin, päävientimaita ovat Saksa, Ruotsi, Sveitsi ja Iso-Britannia. Lämmitysvastuksia, lämmönvaihtimia ja kokonaisia lämmitysratkaisuja viedään maailmanlaajuisesti.

55 vuoden aikana olemme kehittäneet ja vahvistaneet ydinosaamistamme ja olemme laajentaneet ja kasvattaneet toimintaamme uusille alueille.

Menestyvät, pitkäaikaiset asiakassuhteemme perustuvat jatkuvaan kehittämiseen, innovatiiviseen toimintaan ja ylivoimisiin teknisiin ratkaisuihin.

Liikeideamme on aina perustunut asiakassuuntautuneisuuteen.

Haemme nyt kesäksi Lovalille Tekniikanalan kesätyöntekijöitä erilaisiin tuotannon tehtäviin. Tehtävät soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi sähkötekniikan tai muun teknisen alan AMK-opiskelijoille. Työtehtävät ovat erilaisia sähkövastuksien valmistukseen liittyviä kokoonpanotehtäviä. Osa tehtävistä tehdään käsin ja osa koneavusteisesti. Tehtävissä hyvin pärjätessä sinulla voi olla tulevaisuudessa mahdollisuus työllistyä yritykseen vaativampiin tehtäviin.

Työt alkavat toukokuussa sopimuksen mukaan ja jatkuvat elokuun loppuun, tai syyskuun alkuun. Töitä tehdään pääsääntöisesti katkeavassa 2-, tai 3-vuorossa. Tehtävissä menestyminen vaatii kohtalaista fyysistä kuntoa ja kykyä tehdä myös pikkutarkkaa työtä. Hakemillamme tekijöillä on kiinnostusta tekniikanalaa kohtaan ja työteliäs asenne. Emme odota hakijoilta välttämättä kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta kaikki kokemusteollisuuden tehtävistä katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävistä antaa Baronalla Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo 8-16.