(Poistunut julkaisusta)

Tekniikan osaaja asiakasrajapintaan
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme elektroniikkapuolen osaajaa, jolla olisi myös IT -osaaminen kohdallaan. Työsuhde solmitaan noin vuodeksi, jonka jälkeen jatko voi olla mahdollinen.

Etsimällämme henkilöllä on pelisilmää niin sosiaalisiin tilanteisiin kuin tekniikkaan. Voit olla juuri valmistunut insinööri tai uusia haasteita etsivä konkari, sillä kyseinen paikka tarjoaa varmasti mahdollisuuden oppia ja kehittyä!

Tehtäviisi kuuluu tiedonkeruu laitteiden konfigurointi asiakkaalle heidän toiveiden mukaisesti. Suunnittelet asiakkaan kanssa heille parhaat ratkaisut ja toteutat ne heidän kanssaan tiiviissä yhteistyössä. Tukena sinulla on ammattilaisista koostuva tiimi, jonka kanssa projektit toteutetaan toisianne sparraillen ja ideoiden.

Ymmärrys niin tietoverkoista kuin ohjelmoinnista sekä muu tekninen osaaminen on olennaista työssä pärjäämisen kannalta. Toivomme hakijalta myös sopivaa koulutusta (insinööri tai DI) tai vahvaa kokemusta saman tyyppisestä työstä. Työssä menestyminen vaatii myös hyvää englannin kielen taitoa.

Asiakasyrityksemme on yksi johtavista toimijoista omalla alallaan. Sillä on pitkä historia uusimpien teknologioiden parissa ja yritys valmistaa innovatiivisia ratkaisuja ja palveluita ympäri maailman.

Hae mahdollisimman nopeasti alla olevan linkin kautta. Kysymyksiin vastaa Baronan Karoliina Kröger (0505151857), mielellään tiistaisin 13-15