(Poistunut julkaisusta)

Tekniikan alan kesäharjoittelijoita
Witron Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Monipuolisia kesätyömahdollisuuksia maailman suurimmassa täysautomatisoidussa logistiikkakeskuksessa.

Haluatko olla mukana vaikuttamassa päivittäistavarakaupan jokapäiväiseen sujuvuuteen? Haemme On site -organisaatioomme , S-ryhmän päivittäistavaran logistiikkakeskukseen Sipooseen useita tekniikan alan kesäharjoittelijoita monipuolisiin kunnossapidon ja automaatiotekniikan tehtäviin.

Witronin kesäharjoittelijana osallistut tuotannon häiriöttömän toiminnan varmistamiseen, ja vastaat omalta osaltasi siitä, että päivittäiset tuotantotavoitteet saavutetaan. Osaamisestasi, taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen tyypilliseen työpäivääsi saattaa sisältyä esimerkiksi automaatiojärjestelmän operointia, huoltoa, vianhakua, korjauksia, asennuksia tai järjestelmän toiminnan monitorointia. Perehdytämme sinut huolellisesti kaikkiin tehtäviisi, ja saat työssäsi kollegojesi ja esimiehesi vankan tuen.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta kiinnostusta tekniikkaa kohtaan sekä mielellään ammatti- ja/tai ammattikorkeakoulutasoisia opintoja esimerkiksi automaatiotekniikan, sähkön, kunnossapidon, prosessiteollisuuden, logistiikan tai konetekniikan alalta. Aiempi työkokemus ei ole edellytys, vaan ennen kaikkea arvostamme innokasta asennetta ja energistä työskentelyotetta, ongelmanratkaisu- ja tiimityötaitoja sekä teknistä orientoituneisuutta.

Lisäksi työ täysautomatisoidussa logistiikkakeskuksessa edellyttää sinulta:

  • vähintään 18 vuoden ikää
  • valmiutta fyysiseen kolmivuorotyöhön, myös viikonloppuisin
  • kykyä työskennellä myös korkeissa paikoissa (24 m) sekä eri lämpötila-alueilla (+12°C ... -24°C)
  • sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Herätimmekö kiinnostuksesi?

Lisätietoja työskentelystä Witronilla sekä rekrytointiprosessista antaa HR Coordinator Mia Ahlqvist, puh. +358 50 306 5153 / mahlqvist@witron.de (parhaiten tavoitettavissa maanantaisin ja perjantaisin klo 9-15). Voit myös tutustua meihin tarkemmin osoitteessa www.witronille.fi

Haku tehtävään tapahtuu sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa: http://bit.ly/2FwOmWo . Toivomme, että liität hakemukseesi ansioluettelon ja hakemuskirjeen lisäksi kopion viimeisimmästä koulutodistuksestasi tai opintosuoritusotteestasi, sekä tiedon sinulle sopivasta aloitusajankohdasta.

Kesäharjoittelijahakumme on auki 1.2. – 28.2. Haastattelut tehtäviin järjestetään viikoilla 9-11, ja valintapäätökset tehdään maaliskuun loppuun mennessä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan huhti-kesäkuussa, ja on kesän ajan kokoaikainen.

Olemme mukana vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, ja sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin. Voit lukea lisää kampanjasta osoitteessa www.kesaduuni.org.