(Poistunut julkaisusta)

Tekniikan alan HR-talentti
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Haluaisitko yhdistää työssäsi tekniikan ja ihmisten kanssa työskentelyn? Oletko meidän seuraava tekninen HR-talentti?

Haemme nyt Turkuun työntekijää teollisuustoimialallemme henkilöstö- ja rekrytointitehtäviin. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi tekniikkaa opiskelevalle ammattikorkeakouluopiskelijalle tai yliopisto-opiskelijalle, joka haluaa tehdä töitä osa-aikaisesti jo kevätlukukauden aikana. Työsuhde on määräaikainen elokuun 2018 loppuun.

Työtehtäväsi pitävät sisällään teollisuusalan työntekijöiden rekrytointiprosessin eri vaiheita, kuten työpaikkailmoitusten laadintaa, hakemusten vastaanottoa ja käsittelyä, haastatteluaikojen sopimista, työhaastatteluja, ehdokasvalintaa, referenssitarkistuksia sekä työsopimusten tekoa. Osaamisesi kehittymisen myötä työnkuvasi laajenee rekrytointiprosessin osien hallinnasta koko prosessin hallintaan.

Toivomme sinulta:

  • kiinnostusta tekniikan alaa ja henkilöstöasioita kohtaan
  • oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vastuuntuntoisuutta
  • hyvää ihmistuntemusta ja sosiaalista luonnetta
  • todellista halua kehittyä ja menestyä omassa työssä.

Lisäksi toivomme sinulta kokemusta teollisuustuotannosta ja/tai kunnossapitotehtävistä esimerkiksi aikaisempien kesätöiden myötä. Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen työpaikan menestyvässä ja alansa johtavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden kasvaa alan huippuosaajaksi. Pääset tutustumaan Suomen teollisuusyrityksiin, opit paljon työehtosopimuksista ja työlainsäädännöstä sekä valmistaudut työelämän haasteisiin käytännön kokemusta kartuttaen. Meillä tehdään töitä nuorekkaassa työporukassa ja tiiminä; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme.

Pystyt kokonaisvaltaisesti itse vaikuttamaan työhösi - työaikoihin sekä työnkuvaasi. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat oppia uutta.

Aikaisemmin vastaavassa tehtävässä työskennelleet ovat opiskelleet mm. tuotantotaloutta, energiatekniikka, konetekniikkaa, kemiantekniikkaa ja viihtyneet omien sanojensa mukaan mm. seuraavista syistä:

  • pääsin oikeasti vaikuttamaan asioihin omalla työpanoksellani ja olemaan osa hyvää työporukkaa
  • työtehtävien myötä pääsin kehittämään itseäni ja sain enemmän vastuuta osaamistasoni kasvettua
  • olin tekemisissä hyvin erilaisten ihmisten kanssa ja erilaisten puhelinkeskusteluiden sekä haastatteluiden myötä sain varmuutta kohtaamistilanteisiin, joista on varmasti hyötyä tulevaisuudessa
  • opin tuntemaan teollisuusyritysten toimintaa ja yleinen tietämys eri teollisuuden aloista kasvoi
  • töitä pystyi tekemään hyvin opinnot huomioon ottaen; opiskelun ja työn tekemisen pystyy yhdistämään joustavasti ja töitä voi tehdä etänä esim. kotoa/luentojen välissä/iltaisin/viikonloppuisin
  • vastuu kasvoi mukavaa tahtia osaamisen kasvaessa

Työt alkavat maalis-/huhtikuussa osa-aikaisena ja kesällä 2018 töitä on tarjolla täyspäiväisesti. Perehdytyksen jälkeen etätyömahdollisuudet kasvavat, kun perusasiat luonnistuvat oma-aloitteisesti. Tehtävä edellyttää siis aitoa halua tehdä töitä opintojen ohella ja sopii hyvin myös valmistumassa olevalle.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän odottele turhaan hakuajan viimeistä päivää vaan haet heti, jos kiinnostuit.

Lisätietoja tehtävästä antaa Miika Lähteenkorva, pe 9.2. klo. 15:00-16:00 ja ti 13.2 klo. 15:00-16:00, 050 400 3817.