(Poistunut julkaisusta)

Tekijöitä teollisuuteen Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018Työn kuvaus:
  Etsitkö töitä teollisuudesta? Hyvä, sillä erityisesti meidän teollisuuden alan asiakkaammekin etsivät jatkuvasti tekijöitä tuotannon ja logistiikan tehtäviin.
 
Työtehtävät joihin asiakkaamme etsivät tekijöitä, voivat olla esimerkiksi kokoonpanoa, särmäystä, koneistusta, hitsausta tai maalaus-/pintakäsittelytehtäviä. Logistiikkapuolen tehtävät ovat puolestaan usein vastaanottoa, keräilyä, hyllytystä, lastaamista tai lähettämistä. Varastotöissä trukkikokemuksesta on usein hyötyä. Työsuhteet ovat eripituisia määräaikaisuuksia, joista voi hyvinkin poikia pitkäaikaisempikin työsuhde jos se on tavoitteesi.
 
Joissain tehtävissä koulutus ja aiempi työkokemus ovat eduksi, mutta läheskään kaikkiin tehtäviin tämä ei ole edellytys. Monesti suurempi vaikuttava tekijä on motivaatio, halu oppia ja oma-aloitteinen ote työntekoon.
 
Kun haet töitä Vaasan Adeccon kautta, pääset hyötymään laajasta kontaktiverkostostamme alueen yrityksiin. Tällä hetkellä työllisyystilanne on hyvä ja työpaikat täyttyvät varsinkin teollisuuden alalla nopeasti. Vaasan toimistolla sinua auttavat työllistymään Nina, Pauliina ja Susanna. Pyrkimyksemme on palvella jokaista työnhakijaa henkilökohtaisella otteella ja saattaa nopeasti yhteen työ ja tekijä.
 
Mikäli etsit uusia tehtäviä teollisuudessa, hae paikkaa jättämällä CV:si osoitteessa www.adecco.fi. Hakutekstiin voit kirjoittaa millaisia töitä haluaisit tehdä. Luemme huolellisesti jokaisen hakemuksen ja pohdimme voisitko juuri sinä sopia johonkin asiakkaillamme auki olevaan työtehtävään. Tähän hakuun viimeinen hakupäivä on 17.6.2018. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä joko Pauliinaan, p. 040 149 5197, pauliina.rintala@adecco.fi tai Susannaan, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kokoonpanotyöntekijä


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju


Toimipaikka:  Vaasa