(Poistunut julkaisusta)

Tekijöitä puuteollisuuteen Orimattilaan
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme nyt reipasta ja ripeää TYÖNTEKIJÄÄ PUUTEOLLISUUTEEN Orimattilaan.

Töitä on alustavasti toukokuun loppuun saakka, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian. 

Olethan työotteeltasi oma-aloitteinen, ahkera ja vastuuntuntoinen. Hahmotat kokonaisuudet hyvin ja ymmärrät työsi merkityksen osana tuotantoprosessia. Olet luotettava ja motivoitunut tekijä, joka haluaa oppia ja kehittyä alalla. Aiempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätön sillä työhön kuuluu kattava perehdytys.

Jos kiinnostuit, laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa paikasta antaa Marja Koikkalainen Henkilöstöpalvelu Heimosta, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi