(Poistunut julkaisusta)

TEKIJÖITÄ LIIKKUVAAN PALVELUVARTIOINTIIN
REILA OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Primary location:

VANTAA

Aloitamme pääkaupunkiseudulla oman liikkuvan vartioinnin tuottamisen ja rekrytoimme tehtävää useita osa- ja kokoaikaisia palveluvartijoita.

Palveluvartijan tehtävänä on liikkua vartijakäynneille autolla asiakastarpeisiin ja vartijakutsuhälytyksiin perustuen. Etukäteen suunnitelluilla asiakaskäynneillä hoidetaan monimuotoisia turvallisuuden ja myymälätoimintojen tehtäviä. Tämän lisäksi palveluvartijat hoitavat myös äkillisesti esiintyviä ja akuutteja palvelutarpeita.

Tehtävässä menestyy henkilö, joka on turvallisuuslähtöinen ja asiakaspalveluhenkinen ja haluaa ”perinteisen” vartioinnin lisäksi avustaa ja tukea asiakaskohteen henkilökuntaan. Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vartija- ja ajokorttia. Työvuorot ajoittuvat tällä hetkellä aamuun ja iltaan.

Palkkaus on vartiointialan TES:sin tason 3 mukainen ja lisäksi saat Suomen monipuolisimmat S-ryhmän henkilöstöedut, joihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palveluesimies Toni Jussliniin toni.jusslin@reila.fi.