(Poistunut julkaisusta)

Tekijöitä jakelutuotannon tukitehtäviin
PKS Jakelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Oletko luontaisesti toimeen tarttuva tyyppi? Etsitkö uusia haasteita? Haluatko nähdä työsi jäljet heti käytännössä? Mikäli vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, olet todennäköisesti etsimämme henkilö.

Haemme osaavaan ja positiivisella energialla ladattuun työyhteisöömme sinua, joka tartut mieluummin härkää sarvista kuin heität kantapääsi pöydälle.

TEKIJÖITÄ JAKELUTUOTANNON TUKITEHTÄVIIN

Tuotantotiimimme tarvitsee lisää tehokkaita tekijöitä vastaanotto-, lajittelu- ja muihin jakelutuotannon tukitehtäviin. Sinulla voi olla kokemusta operatiivisesta tuotantoympäristöstä, suunnittelutehtävistä, palkkahallinnosta, työnjohtotehtävistä tai vaikka postin jakelusta – asenne ratkaisee. Nautit monipuolisista työtehtävistä ja asiakkaiden kohtaamisesta ja olet tottunut tietojärjestelmien käyttöön. Työkokonaisuudet ovat muunneltavissa henkilön osaamisen, mielenkiinnon, kokemuksen ja ominaisuuksien mukaan.

Tule mukaamme rakentamaan PKS Jakelun tulevaisuuden historiaa!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja toiveesi ansiotasosta viimeistään 22.5.2019 sähköpostitse osoitteeseen: rekry@pksjakelu.fi otsikolla ”ASENNE RATKAISEE”

Käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme tehtävät sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa operatiivinen päällikkö Tanja Sammalisto, gsm: 040-576 9849, tiistaina 14.5. ja torstaina 16.5. klo 9 - 11 ja 13 - 15.