(Poistunut julkaisusta)

Tekijä teräalalle
Terätoimitus Lehtinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Etsitkö pitkäaikaista työtä teollisuuden parista Lahden alueelta? Toivotko työltäsi vaihtelevuutta ja monipuolisuutta, mahdollisuutta kehittyä tehtäväsi ammattilaiseksi sekä selkeitä työaikoja? Sujuuko työpäiväsi parhaiten, kun hommia riittää ja saat tehdä käsilläsi töitä?

Haemme nyt Lahteen Terätoimitus Lehtinen Oy:lle reipasta kaveria, jota kiinnostaa lähteä kehittymään työn myötä terien käsittelyn ammattilaiseksi. Työhön hiojana Terätoimituksella kuuluvat erilaisten asiakastilausten mukaisten terien valmistus, huolto ja hionta kaikissa vaiheissaan. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään ja tavoitteena on löytää työhön motivoitunut henkilö, joka haluaa edetä vuosien saatossa alan rautaiseksi ammattilaiseksi. Työaika tehtävässä on ma-pe klo 7-15.30.

Taustasi voi olla monenlainen, mutta eduksi työhön oppimiselle ovat aikaisempi kokemus erityisesti puu- tai metallialalta. Työtäsi helpottaisivat esimerkiksi ymmärrys metallista materiaalina tai esimerkiksi puualan töistä saatu kokemusta puuntyöstöterien käytöstä. Eniten odotamme kuitenkin reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Tehtävä edellyttää motivaatiota/kykyä oppia uusia taitoja sekä valmiutta sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa.

Tarjolla on pitkäaikainen työpaikka hyvien kulkuyhteyksien päässä kasvavassa ja vakaassa yrityksessä. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, etsit pitkäaikaista työtä ja tunnistit itsesi ilmoituksesta niin käy jättämässä hakemus ilmoituksen kautta osoitteessa www.barona.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, joten kiinnostuessasi toimi heti!

Lisätiedot: Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853.