Tekiijä koulutettavaksi torninostureiden asennuksiin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021

TOIMENKUVA

Löytyykö sinulta teknistä päättelykykyä ja työkalut pysyvät kädessä? Oletko kiinnostunut liikkuvasta ulkotyöstä? Mikäli vastasit ylläolevii kyllä ja korkeat paikat eivät päätäsi huimaa on asiakkaallamme työpaikka juuri sinulle! Asiakkaamme etsii itselleen henkilöä, jonka kouluttavat ammattitaitoiseksi torninostureiden asentajaksi. Sinulta ei vaadita aikaisempaa kokemusta huolto / kunnossapito tehtävistä.  Työssä tarkoitus vakinaistua määräajan jälkeen asiakkaamme kirjoille. Työ pitää sisällään 1pvä - 1 vko mittaisia reissuhommia eri työmaille, joten etsimme henkilöä joka valmis matkatyöhön.

ODOTAMME SINULTA

Hakijoilta odotamme:
-oma auto käytössä
-valmius reissutyöhön
-itseohjautuvaa ja reipasta luonnetta


Eduksi laskemme:
-aikaisemman kokemuksen koneiden / laitteiden kunnossapitotehtävistä
-työturvakortti
-BE-ajokortti

MUUT TIEDOT

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä Eezy VMP:n sähköinen työhakemus osoitteessa www.eezy.fi tai soita meille 03-873200 mikäli sinulla on jo hakemus. Laita hakemus pikaisesti, sillä haastattelemme sopivia tekijöitä jo hakuajan kuluessa. Muistathan liittää hakemukseesi CV:si, sillä se on käyntikorttisi meille.


Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoavayritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistäänoin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450430
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Hollola, Lahti