(Poistunut julkaisusta)

Teiden sankareita Jyväskylään!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018
Toimenkuva
Etsimme useita TAKSINKULJETTAJIA Jyväskylään!

Työ on tuntityötä ja työvuorojen määrään sekä työaikoihin on mahdollisuus vaikuttaa itse. Näin ollen työ sopii hyvin myös opiskelujen tai toisen työn ohelle. Tarjoamme monipuoliset työajat, muuttuvan työympäristön, mukavan työilmapiirin sekä saat käyttöösi ajokaluston.
Odotamme sinulta
Työ on itseohjautuvaa asiakaspalvelutyötä, joten toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä edellyttää voimassaolevaa taksinkuljettajan lupaa sekä eduksi katsotaan Kelan kuljettajanumero.
Muut tiedot
Jos olet ahkera ja oma-aloitteinen teiden sankari, laita hakemusta pikaisesti tulemaan, kuitenkin viimeistään 31.10.2018! Hae paikkaa täyttämällä hakemus sivuillamme tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi otsikolla "Taksinkuljettaja". Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä, mutta et omista taksinkuljettajan lupaa? Ei hätää, alla olevan linkin kautta pääset Jytaksin sivulle, jossa voit ilmoittautua tuleville kursseille ja suorittaa tarvittavan luvan.
https://jytaksi.fi/meille-toihin/
Kesto
Tuntityö
Lisätietoja
Amira Omran, Amira.Omran@vmp.fi, 046 923 8010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.10.2018 mennessä.