(Poistunut julkaisusta)

Tehtaanjohtaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt Tehtaanjohtajaa UPM Plywoodin Joensuun tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja rakentamiseen, ajoneuvojen lattioihin, LNG-laivoihin, parkettiteollisuuteen sekä muihin teollisiin käyttökohteisiin. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli 450​ miljoonaa euroa vuonna 2019 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista noin 1300 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi

UPM Joensuun vaneritehdas

Joensuun vaneritehdas valmistaa pitkälle jalostettua koivuvaneria pääasiassa vaativiin teollisiin käyttökohteisiin, kuten kuljetusväline-, laivanrakennus- ja rakennusteollisuuteen. Lisäksi Joensuussa valmistettua vaneria käytetään mm. pakkaus- ja stanssimuotti- sekä huonekaluteollisuudessa. Tehtaan vuosittainen tuotantokapasiteetti on 55.000 m3. Yli 90 % tuotannosta myydään ulkomaille. Tehdas työllistää noin 170 puualan ammattilaista sekä välillisesti joukon muita toimijoita aina alihankkijoista korjuu- ja kuljetusyrittäjiin. Tehtaalle on tehty merkittävät korvaushankkeet viime vuosina muiden pienempien modernisointien lisäksi.  Nämä yhdessä sitoutuneen ja ammattitaitoisen henkilöstön kanssa tarjoavat mainiot edellytykset yksikön toiminnan kehittämiseksi edelleen.

Mitä teet

Tehtäväsi on vastata Joensuun tehdasyksikön kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä yhtiön asettamien tuotanto-, laatu-, kustannus-, henkilöstö-, turvallisuus- ja asiakkuustavoitteiden mukaisesti. Tehtaanjohtajana varmistat, että UPM Plywoodin strategia jalkautetaan yksikkötasolle ja sen mukaiset toimenpiteet etenevät sovitusti. Organisaatiosi koostuu osaavista ammattilaisista, joiden valmentaminen ja kehittäminen on luontainen osa toimintatapaasi. Paikallinen sopiminen on sinulle luontaista. Haluat aktiivisesti ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja mitä niiden tyydyttäminen tarkoittaa tuotannolle.


Toimit tiiviissä yhteistyössä UPM Plywoodin muiden tehtaiden, tukifunktioiden, myyntiverkoston, asiakkaiden, raaka-aine- ja tarviketoimittajien sekä palveluiden tuottajien kanssa. UPM:n sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa työskentely kuuluu myös vastuullesi.

Tehtävässäsi raportoit UPM Plywoodin Tuotantojohtajalle ja olet tuotannon ja sen tukifunktioiden johtoryhmän jäsen. Toimipisteesi sijaitsee Joensuussa, mutta tehtävä vaatii matkustamista Suomen sisällä ja jonkin verran myös ulkomailla. Työn menestyksekkään toteuttamisen kannalta vakituinen asuinpaikkasi tulee sijaita tehtaan läheisyydessä.     

Kuka olet

Sinulla on vankka, vähintään 5 vuoden kokemus ja selkeitä näyttöjä menestyksekkäästä johtamisesta prosessiteollisuudesta. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Henkilönä olet vahva ja vakuuttava ihmisten johtaja. Olet motivoitunut kehittymään ja kehittämään liiketoimintoja muun organisaation kanssa yhdessä sovittujen linjausten mukaisesti. Jatkuvan parantamisen toimintamallit ovat sinulle tuttuja. Yhteistyökykysi on ensiluokkaista sekä tunnistat omat vaikutusmahdollisuutesi ja vahvuutesi toiminnan suuntaamisessa.

Sinulla on hyvä kyky johtaa ihmisiä ja innostaa positiiviseen työskentely- ja turvallisuuskulttuuriin.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja antaa UPM Plywoodin Tuotantojohtaja Mika Kekki, mika.kekki@upm.com, p. 0405455803. Parhaiten tavoitat klo 16:00 jälkeen. Erikseen varatut soittoajat: 18.1 klo 15.30-17.30 ja 22.1 klo 14.00-16.00.

Lähetä hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta viimeistään 01.02.2021

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti sekä huumausainetesti. 

UPM on tupakoimaton työpaikka.