(Poistunut julkaisusta)

Tehtaanedustaja
Kaskipuu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020
Haemme asiakasyrityksellemme Kaskipuu Oy:lle tuloshakuisia TEHTAANEDUSTAJIA ikkuna ja ovimyyntiin Kuopion, Varkauden ja Iisalmen alueelle!

Tarjoamme mahdollisuutta kuulua yhteen Suomen parhaista suoramyyntiorganisaatioista, jossa sinua autetaan menestymään ja mielipidettäsi arvostetaan sekä kuunnellaan!
Kaskipuu Oy on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa markkinoiden suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat – kaikki valtakunnan kuulua ja asiakkaiden arvostamaa Kaski-laatua. Valmistettu asiantuntemuksella valikoiduista materiaaleista. Kaski-ovet ja -ikkunat valmistetaan ja asennetaan suomalaisella osaamisella ja asenteella, tavoitteena aina tyytyväinen asiakas.

Sinun tehtäväsi tehtaanedustajana on myydä Kaski-tuotteita ja -palveluja kuluttaja-asiakkaille omalla myyntialueellasi. Työt tehdään arkena, joten viikonloput voit pyhittää vapaa-aikaasi!
Työhösi kuuluu aktiivinen myyntityö sekä itsenäisesti että yhdessä tiimisi kanssa. Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Työsi tueksi saat oman buukkaustiimin, joka täyttää kalenteriasi asiakastapaamisilla. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Tarjoamme sinulle:
• Loistavat työkaverit ja tiimin
• Asiakashankinnan tuen
• Hyvän ja ammattitaitoisen perehdytyksen
• Tuen tuloksen tekemiseen myös perehdytyksen jälkeen
• Mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin
• Hyvän konseptin, jossa asiakas ja työntekijät ovat keskiössä
• Tulevaisuuden sekä mahdollisuudet vahvaa kasvua tekevässä yrityksessä

Perehdytyksen ajalta sinulle maksetaan pohjapalkkaa ja tämän jälkeen palkkasi perustuu provisioon. Edustajien keskipalkkaus on hyvin kilpailukykyinen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi meille jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-asiantuntija Maija Kallio 0405603013 (ma-pe 8-16) maija.kallio@go-on.fi.