(Poistunut julkaisusta)

Tehtaanedustaja, Kaskipuu Oy, Rovaniemi
Go On Rovaniemi

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Kaskipuu Oy:lle suorarekrytointina tuloksenhakuista tehtaanedustajaa ikkuna- ja ovimyyntiin Rovaniemen / Lapin alueelle.

Tarjoamme mahdollisuutta kuulua yhteen Suomen parhaista suoramyyntiorganisaatioista, jossa sinua autetaan menestymään ja mielipidettäsi arvostetaan sekä kuunnellaan!

Kaskipuu Oy on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa markkinoiden suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat – kaikki valtakunnan kuulua ja asiakkaiden arvostamaa Kaski-laatua. Valmistettu asiantuntemuksella valikoiduista materiaaleista. Kaski-ovet ja -ikkunat valmistetaan ja asennetaan suomalaisella osaamisella ja asenteella, tavoitteena aina tyytyväinen asiakas.

Sinun tehtäväsi tehtaanedustajana on myydä Kaski-tuotteita ja -palveluja kuluttaja-asiakkaille omalla myyntialueellasi. Työt tehdään arkena, joten viikonloput voit pyhittää vapaa-aikaasi. Työhösi kuuluu aktiivinen myyntityö sekä itsenäisesti että yhdessä kannustavan tiimisi kanssa. Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Aikaisempi työkokemus myynnin parista katsotaan eduksi, mutta kokemus ei ole välttämätön, sillä saat hyvän ja kattavan perehdytyksen tehtävään. Työsi tueksi saat myös oman buukkaustiimin, joka täyttää kalenteriasi asiakastapaamisilla. Tällä reseptillä menestymme yhdessä!

Tarjoamme sinulle:

  • Loistavat työkaverit ja tiimin
  • Asiakashankinnan tuen
  • Hyvän ja ammattitaitoisen perehdytyksen
  • Tuen tuloksen tekemiseen myös perehdytyksen jälkeen
  • Mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin
  • Hyvän konseptin, jossa asiakas ja työntekijät ovat keskiössä
  • Tulevaisuuden sekä mahdollisuudet vahvaa kasvua tekevässä yrityksessä

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi meille jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin HR-asiantuntija Anna Rinnekallio, 040 622 6915, anna.rinnekallio@go-on.fi.