(Poistunut julkaisusta)

Tehtaan kehitysvastaava (Kehityspäällikkö)
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Haemme nyt Metsä Fibren Kemin sellutehtaalle

KEHITYSVASTAAVAA (Kehityspäällikkö)

kehittämään tehtaan toimintoja.

Millainen työ sinua odottaa?

Kehitysvastaavana (kehityspäällikkönä) vastaat laaja-alaisesti sellutehtaan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, tuotteen laadusta, muuttuvista kustannuksista ja tehtaan elinkaarisuunnitelmasta. Tehtävässä korostuvat tiivis laitetoimittajayhteistyö ja aktiivinen työote kaikkien sidosryhmien kanssa. Toimit kehitystiimin esimiehenä ja olet tehtaan johtoryhmän jäsen. Esimiehesi on tehtaanjohtaja.

Mitä odotamme sinulta?

Olet oma-aloitteinen, tavoitehakuinen ja hyvä ongelmanratkaisija. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, pitkäjänteisen kehittämisen intoa ja pystyt omaksumaan myös omaa vastuualuettasi laajempia kokonaisuuksia. Olet työskennellyt aikaisemmin prosessiteollisuudessa ja sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto ja vahva halu kehittää omaa osaamistasi.

Esimiehenä olet innostava ja johdat organisaatiota omalla positiivisella sekä kannustavalla esimerkilläsi ja viet yhdessä sovittuja asioita oma-aloitteisesti sekä määrätietoisesti eteenpäin. Omaat hyvät tietotekniset taidot ja kykenet kommunikoimaan myös englanniksi.

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin yrityksessämme haasteellisessa tehtävässä. Sinulla on monipuolinen mahdollisuus kasvattaa omaa ammattitaitoasi sekä kasvaa yrityksemme mukana tuloksekkaalla työskentelyllä yhä vastuullisempiin tehtäviin.
 

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi tehtaanjohtaja Tomi Sepälle (p. 040 717 6011), jonka tavoitat parhaiten 17.5 klo 9-12 ja 22.5 klo 9-12

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 31.5.2019 saakka. Onnea hakuun!