(Poistunut julkaisusta)

Tehtaan kehityspäällikkö
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Haemme nyt Metsä Fibren Joutsenon sellutehtaalle

TEHTAAN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

kehittämään tehtaan toimintoja.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Kehityspäällikkönä vastaat laaja-alaisesti tehtaan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, tehtaan elinkaarisuunnitelmasta ja sen viemisestä suurkorjaus- ja investointiprosessille. Tehtävässä korostuvat tiivis laitetoimittajayhteistyö ja aktiivinen työote eri sidosryhmien kanssa. Toimit kehitystiimin ja laboratorion esimiehenä ja olet tehtaan johtoryhmän jäsen. Olet osa tuotannon esimiestiimiä, joka kehittää prosesseja, tuotetta ja toimintamallia sekä vastaa tehtaan operatiivisesta toiminnasta. Esimiehesi on tehtaanjohtaja.

Millä vakuutat meidät?

Olet oma-aloitteinen, tavoitehakuinen vastuunkantaja ja hyvä ongelmanratkaisija. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, pitkäjänteisen kehittämisen intoa ja omaat vahvaa johtajuutta omassa tehtäväkentässäsi. Olet työskennellyt aikaisemmin prosessiteollisuudessa vastuullisissa tehtävissä ja sinulla on tehtävään soveltuva yliopistotasoinen koulutus. Sinulla on rohkeutta uudistua ja vahva halu kehittää sekä omaa että organisaation osaamista.

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Tervetuloa mukaan dynaamiseen työyhteisöömme Joutsenon sellutehtaalle, joka sijaitsee Lappeenrannassa Saimaan rannalla Etelä-Karjalan maakunnassa.

Haluatko kuulla lisää? Soita! 

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi tehtaanjohtaja Ari Tanniselle, p. 040 554 2604.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haku on auki 11.8.2019 saakka. Menestystä hakuun!