Tehtaan käytettävyysvastaava (Tuotantopäällikkö)
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Haemme nyt Metsä Fibreen

TEHTAAN KÄYTETTÄVYYSVASTAAVAA (TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ)

Äänekosken biotuotetehtaalle.

Mitä pääset tekemään?

Tehtaan käytettävyysvastaavana toimit biotuotetehtaan osastojen käytettävyysvastaavien (osastomestarien) esimiehenä ja aktiivisesti yhteistyössä koko henkilöstön kanssa. Luot edellytykset biotuotetehtaan suunnitellulle tuotannolle, kustannus-, ympäristö- ja energiatehokkuudelle sekä turvallisuudelle. Varmistat lakisääteisten valvojavastuiden toteutumisen sekä käytettävyysvastaavien osaamisen. Vastaat biotuotetehtaan teknisen kunnon, tuotannollisen suorituskyvyn ja prosessiturvallisuuden kehittämisestä sekä suunnittelet investointien ja suurkorjausten toteutuksen.

Millä vakuutat meidät?  

Olet oma-aloitteinen, tavoitehakuinen ja hyvä ongelmanratkaisija. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, pitkäjänteisen kehittämisen intoa ja pystyt omaksumaan myös omaa vastuualuettasi laajempia kokonaisuuksia. Olet työskennellyt aikaisemmin prosessiteollisuudessa vastaavissa tehtävissä ja sinulla on tehtävään soveltuva tekninen diplomi-insinöörikoulutus. Sinulla on vahva halu kehittää sekä omaa että organisaation osaamista. Lisäksi sinulla on sujuva englannin kielen taito.

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin?

Haluatko kuulla lisää? Soita !

Tehtaanjohtaja Ilkka Poikolainen (p. 050 598 7370) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 30.5.2019 asti. Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268314
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Metsä Fibre, Äänekoski