(Poistunut julkaisusta)

TEHTAAN EDUSTAJA
Tiivi

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

ūüíé Tule mukaan Tiivin timanttiseen myyjätiimiin ūüíé

Etsimme uutta tehtaan edustajaa Tiivin ikkuna- ja ovituotteille Tampereen seudulle, ja tämä voi hyvinkin olla sinun näytönpaikkasi. Oletko sinä myynnin ammattilainen tai myyntiin intohimoisesti suhtautuva loistotyyppi? Meillä on tarjolla sinulle pikkuisen parempaa myynnin työtä!

Tiivillä kaikki lähtee tyytyväisestä asiakkaasta. Tiivi on suomalaisia rakentajia ja remontoijia jo 40 vuoden ajan palvellut premium-luokan ikkunamerkki, jonka vahvuuksia ovat yksilöllinen palvelu ja laadukas asiakaskokemus. Sinulle myyjänä haluammekin tarjota markkinoiden parhaat tuotteet ja kannustavimman suoramyyntiorganisaation Suomessa. Meillä pääset ylpeästi osaksi laadukasta, tunnettua ja perinteistä mutta innovatiivista Tiivin menestystarinaa.

Toivotamme tiimeihimme tervetulleeksi sekä alan konkarit että vasta myyntiuraansa aloittelevat tai suunnittelevat uudet kyvyt. Huolimatta taustastasi, tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä myyjänä: sinulta täytyy löytyä vain motivaatiota, asennetta ja tavoitteellisuutta ylittää itsesi ja meidät.

Sinulta toivomme seuraavaa

ūüíé Työskentelytapasi on huolellinen ja itseohjautuva sekä itsenäisesti että tiimissä.

ūüíé Työ on yksityisten kuluttajien kodeissa tapahtuvaa suoramyyntityötä, joten aitous, kohteliaisuus ja asiakaslähtöisyys ovat tärkeimpiä valttikorttejasi.

ūüíé Toivomme, että uusasiakashankinta ei ole sinulle kirosana vaan mahdollisuus, ja olet kunnianhimoinen tavoitteissasi.

ūüíé Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja matkustamista nimetyllä myyntialueellasi. Kilometrikorvaukset ja päivärahat maksamme normaalisti verottajan ohjeiden mukaan.

ūüíé Ruotsin ja / tai englannin kielitaito voidaan katsoa eduksi myyntialueesta riippuen. Työkielenä meillä on suomi.

Mikä tekee meistä vaivasi arvoisen?

ūüíé Tarjoamme sinulle yrityskulttuurimme mukaisesti vastuuta ja vapautta. Työ on itsenäistä, itseohjautuvaa ja saat täysin itse määritellä työaikataulusi. Työtäsi ohjaa myynnin mittarit, asiakastyytyväisyys ja vastuu omista myynnin tavoitteistasi.  

ūüíé Myyjänämme saat edustettavaksesi markkinoiden laadukkaimmat ja innovatiivisimmat tuotteet. Tiivin tunnettuus ja laadukkuus ovat apunasi – kuten myös vuosien kokemus sekä vakavaraisen yrityksen taustatuki ja mahdollisuudet.

ūüíé Perehdytämme jokaisen uuden myyjän huolellisesti. Edustajamme ovat Tiiville tärkeitä brändilähettiläitä ja siksi panostamme jokaisen myyjän ammattitaitoon heti perehdytyksestä alkaen koko työsuhteen ajan.

ūüíé Saat noudattaa sinulle luontevinta tapaa hankkia uusia asiakkaita ja tapaamisia. Saat myös sisäistä asiakashankintatukea.

ūüíé Saat itse valita palkkamallisi (kuukausi- tai provisiopalkkaus). Hyvät myyjät pääsevät vaivattomasti 4000 € kuukausituloihin, mutta loistaville myyjille vain taivas on rajana. Meillä et siis kohtaa palkkakattoja, vaan palkitsemme reilusti aina hyvin tehdystä työstä.

ūüíé Tarjoamme joukon työsuhde-etuja, joista mainittakoon mm. autoetu, liikuntaharrastusten tukeminen ja laaja työterveyshuolto.

ūüíé Tuemme urakehitystäsi ja kannustamme sinua avoimella, rehellisellä ja vuorovaikutteisella yrityskulttuurilla.

Jos onnistuimme herättämään sinussa pienenkin kiinnostuksen kipinän, käythän kurkkaamassa rekrysivuillemme ja tutustumassa meihin lisää. Hae heti mutta viimeistään 27.10. mennessä!

Lisätietoja meistä ja tarjoamastamme työpaikasta saa soittamalla alueen myyntipäällikölle Mika Laaksoselle puh. 040 710 6465.