(Poistunut julkaisusta)

Tehokkaita saliapulaisia!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018
Toimenkuva
Haemme pääkaupunkiseudulle ripeitä ja innokkaita saliapulaisia! Saliapulaisena pääset työskentelemään erilaisissa avustavissa työtehtäviä ravintolasalissa, mm. siistit tarjoilupöytiä ja täydennät buffetia, katat pöytiä ja huolehdit astiahuollosta sekä ohjaat ravintolan asiakkaita. Tehtävät ovat monipuoliset ja edellyttävät iloista, aurinkoista asennetta.

Tarjoamme sinulle joustavan tavan tehdä töitä ja miellyttävän työympäristön asiakasyrityksissämme sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden myös pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Tehtävässä menestyminen edellyttää innokasta asiakaspalvelutaitoa, oma-aloitteellisuutta sekä reipasta otetta työhön. Tehtävässä pääset kokemaan uusia haasteita ja laajentamaan omaa osaamistasi.
Odotamme sinulta
Edellytämme hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta. Työssä menestyminen vaatii reipasta asiakaspalveluasennetta sekä ehtaa kiinnostusta ravintola-alaa kohtaan. Saliapulaisilta edellytämme myös sujuvaa suomenkielen taitoa.
Muut tiedot
Jos omaat sopivan kokemuksen ja positiivisen asenteen, hae tähän tehtävään niin pääset kohtaamaan uusia haasteita!
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Sini Sandström, horeca@vmp.fi, 0403075114
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.10.2018 mennessä.