(Poistunut julkaisusta)

Tehdastyöntekijä
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020
Etsimme asiakkaallemme Turkuun ahkeria ja osaavia tehdastyöntekijöitä pääasiassa leipomotyöhön eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin.
Syksyllä alkavassa projektissamme osallistut leivonnaisten ja elintarvikkeiden valmistusprosessiin. Keskeisimpiä työtehtäviä ovat leipomon erilaiset vaiheet kuten esivalmistelu, paisto, koristelu ja pakkaus. Työtehtävät tarkentuvat hakijan osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Toivomme hakijalta erityisesti aiempaa kokemusta linjatyöskentelystä tehtaassa. Työ edellyttää tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta. Hyvällä asenteella ja avoimella mielellä selviää pitkälle. Työskentely leipomo- ja elintarvikealalla on fyysistä, joten hyvä kunto katsotaan eduksi. Hygieniapassi olisi hyvä olla suoritettuna.

Työvuorot sijoittuvat pääasiassa aikavälille 6-18, mutta arvostamme joustavuutta työaikojen suhteen. Työpaikat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa ja kehyskunnissa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa VPS Henkilöstöpalvelun Hr-harjoittelija Minna Lamberg numerosta 040 751 0772. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi.