(Poistunut julkaisusta)

Tehdastyöntekijä (suorarekrytointi)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018

Haemme asiakkaallemme Valkeakoskelle TEHDASTYÖNTEKIJÖITÄ.

Työn kuvaan kuuluu linjaston eri työvaiheita kahdessa vuorossa. Työhön opastetaan, joten aikaisempaa kokemusta ei vaadita.

Jos olet:

- reipas

- fyysisesti hyvässä kunnossa

- valmis tekemään 2-vuorotyötä

voit olla etsimämme henkilö! Tässä on mahdollisuutesi päästä osaksi huikeaa työyhteisöä kilpailukykyisellä palkalla.

Työt alkavat heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Palkkaus rakennustuoteteollisuuden TES + yrityksen omat bonus-rakeneet.

 

Hae paikkaa heti kotisivujemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi kautta, ja liitä mukaan CV. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HAE PAIKKAA HETI TÄSTÄ!

Lisätietoa paikasta antaa Janne Malmisaari, puh. 044 412 4637, janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti (digitaalinen markkinointi)
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi