(Poistunut julkaisusta)

Tehdassuunnittelijoita Etteplanille Poriin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Etteplan toimii 3 100 suunnittelualan asiantuntijaa työllistävänä suunnitteluosaamisen ja digitalisaation edelläkävijänä. Etteplanin palveluihin sisältyvät muun muassa teollisuuden laite- ja laitossuunnittelu sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Palveluratkaisujen keskiössä ovat tulevaisuuden suunnitteluhaasteiden ratkaiseminen ja innovatiivinen ajattelu. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä useissa teollisuuden ratkaisuissa sekä myös arjen tuotteissa.

Haemme nyt Etteplanille vahvistusta tehdassuunnittelun tiimeihin Porin toimipisteelle. Työsuhde on vakituinen ja aloitus on sopimuksen mukaan kevään tai kesän 2019 aikana. Tehtävään valitut henkilöt rekrytoituvat suoraan Etteplan Finland Oy:n työsuhteeseen.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. konetekniikan insinöörin tai DI) sekä aikaisempaa kokemusta mekaniikka- ja tehdassuunnittelusta. Sinulla on kokemusta suunnitteluprojektien hallinnasta ja 3D-suunnitteluohjelmistojen (esim. Solidworks, Vertex tai Inventor) tuntemusta. Omaat innokkaan asenteen sekä hyvät organisointi- ja tiimityöskentelytaidot. Suomen kielen lisäksi kirjoitat ja puhut hyvin myös englannin kielellä.

Etteplanilla toimit osana ammattitaitoista tiimiä vastaten sinulle osoitetuista suunnitteluprojekteistasi. Voit vaikuttaa itse työtehtäviisi oman kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuolisiin ja mielekkäisiin työtehtäviin innovatiivisessa yrityksessä osana huippuammattimaista tiimiä. Pääset hyödyntämään ammattiosaamistasi suunnitteluprojekteissa ja oppimaan lisää ja saat mahdollisuuden kehittyä työurallasi. Asiakkaamme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen. Rekrytointitoimeksiantoa hoitaa Adecco Finland Oy.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, toimi nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä. Haethan paikkaa kuitenkin viimeistään 31.5.2019. Lisätietoja tehtävästä Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833.