(Poistunut julkaisusta)

Tehdassuunnittelija/projekti-insinööri
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

Efora Oy tuottaa teollisuudelle kilpailukykyä älykkäämmällä kunnossapidolla. Toimimme kymmenellä paikkakunnalla Suomessa noin 1000 ammattilaisen organisaatiolla. Tehdaskohtaisesti vastaamme asiakkaiden tuotantolinjojen häiriöttömyydestä ja kustannustehokkaasta kunnossapidosta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 191 MEUR.

Oletko ratkaisukeskeinen tiimityöskentelijä?

Haemme nyt tehdassuunnittelijaa/projekti-insinööriä Kemiin, Veitsiluodon tulosyksikköön vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan suunnittelu- ja/tai projektitehtävissä.

Tehtäväkuvaus

Tehtävässä toimit engineering-tiimissä suunnittelijana/projekti-insinöörinä. Työtehtäviisi kuuluu hoitaa suunnittelutyöt tilaajan toimeksiantoihin tehtäväkohtaisen sopimuksen mukaisesti sekä hankkia töille suunnitteluresursseja ja materiaaleja. Lisäksi valvot asennuksia ja osallistut käyttöönottoihin.

Toimenkuvaan kuuluu asiakasyhteistyö ja toimeksiantoja voi olla myös toisilla paikkakunnilla.

Tehtävävaatimukset

Arvostamme useamman vuoden työkokemusta teollisuuden suunnittelutehtävistä ja tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa. Katsomme eduksi kokemuksen paperi- ja selluteollisuuden laitteista ja putkistoista.

Tehtävän menestyksekästä hoitamista tukee SAP-tietojärjestelmän tunteminen, hyvä suomen sekä englannin kielen taito ja AutoCad- sekä Plant 3D -ohjelmistojen hallinta. Toivomme lisäksi, että olet suunnitelmallinen, määrätietoinen ja yhteistyökykyinen.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään 22**.9. mennessä**.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palvelupäällikkö Jaakko Virtala, p. 0400 237 614