(Poistunut julkaisusta)

Tehdassiivooja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018

Hyvä fyysinen kunto ja asenne kohdillaan?

Haemme nyt asiakkaallemme TEHDASSIIVOOJA elintarvike kohteeseen Jyväskylään.

Elintarviketilojen siivoojana puhdistat elintarvikelaitoksen tuotannon tiloja ja koneita painepesumenetelmin sekä mahdollisesti muita tehtaan tiloja. Tässä työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja erinomaista asennetta. Sinun tulee osata ottaa vastuuta oman työn laadustasi. Hygieniapassi katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Viihdyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Aikaisempi kokemus vastaavan kaltaisesta työstä tai alan koulutus katsotaan eduksi. Halu oppia on kuitenkin siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat perehdytyksen tehtäviisi.

Tarjoamme hyvän palkan lisäksi kokoaikaisen 3-vuorotyön, joka painottuu viikonloppuihin.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 22.7.2018 Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Työ alkaa elokuussa sopivan henkilön löydyttyä ja palkkaus suoraan asiakasyrityksen palkkalistoille.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi