(Poistunut julkaisusta)

Tehdassiivooja Kouvolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden. 

Tiimissämme on tilaa TEHDASSIIVOOJALLE Kouvolaan.

Etsimme tiimiimme siivoojaa osa-aikaiseen ja toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työtä tehdään yhdessä asiakaskohteessa sunnuntaisin kello 07-16 välillä.

Huomioimme hakuprosessissa hakijoiden aikaisemman työkokemuksen ja työturvallisuuskortin. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto, voima ja ketteryys on edellytys työssä suoriutumiselle. Tehtävissä tarvitaan myös suomen kielen taitoa sekä IT-osaamista ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaikaa on 21.10.2018 saakka.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 8 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, https://www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 


– ISS on savuton työpaikka –