(Poistunut julkaisusta)

Tehdassiivooja Hakkilaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

L&T tekee töitä paremman huomisen puolesta! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme tänä vuonna nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työn määrää ja tehostaa esimiestyötä. Meitä L&T: läisiä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Tule meidän remmiin mukaan!  

 

REIPASTA SIIVOOJAA TEHDASKOHTEESEEN

 

Hakkilaan, Vantaalle. Työsopimus solmitaan kokoaikaiseksi. Tehtäväsi on pitää asiakkaamme tuotantolaitoksen tilat putipuhtaana ja lattiat tahrattomina. Työt tehdään käsi- ja konemenetelmin. Turvataksemme työturvallisuuden työpaikalla, tulee sinun käyttää suojalaseja ja huomioliivejä työpaikalla. Työajat sijoittuvat ma-pe välille klo. 6-14. Palkkaus tehtävässä on KIPA TES mukainen, kuten kaikissa L&T: n tehtävissä. 

 

Toivoisimme tulevalta työntekijältämme aiempaa kokemusta, sillä työ on myös ajoittain kovin itsenäistä. Mikäli sinulla on aiempaa koulutustaustaa, kerrothan sen myös meille. Muista ominaisuuksista arvostamme reippautta, tarkkuutta, aikaansaavuutta ja joustavuutta. Tehtävään valitulla tulee olla työturvallisuuskortti tai vähintään intoa suorittaa sellainen. 

 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja pidetyn esimiehen lisäksi ison talon edut: mahdollisuuden koulutukseen ja oman urapolun luomiseen, sairauskassan jäsenyyden eli erittäin hyvän työterveyshuollon sekä henkilökuntakerhot leffalippuineen, kulttuuriseteleineen. Haluamme pitää huolta siitä, että voit hyvin sekä töissä että työajan ulkopuolella, minkä takia saat henkilökunta-alennuksia muun muassa kuntosalijäsenyyksistä. 

 

Onko tässä sinun tuleva työsi? Hae paikkaa heti oheisen linkin kautta! Palkkaamme sopivan tyypin heti sen löydyttyä! :)

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry (at) lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.