(Poistunut julkaisusta)

Tehdaspalvelutyöntekijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Meillä L&T: llä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa 

 

TEHDASPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

 

elintarviketehtaaseen Helsinkiin. Työkohteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella keskustan lähellä. Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työaikasi ovat maanantaista perjantaihin klo. 7-15.00. Työt alkavat elokuun alussa, joten mahdollisille lomapäiville jää vielä hyvin aikaa! Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset siivoustehtävät, sekä muita oheistöitä.

 

Työstä suoriutumiseen vaaditaan aikaisempaa siivouskokemusta ja selkeää ymmärrystä työturvallisuudesta ja korkeasta hygieniatasosta. Työtehtävän alkaessa sinulla tulee olla salmonellatodistus. Odotamme sinulta valmiutta trukilla ajoon ja muutenkin avointa mieltä monipuolisia työtehtäviä kohtaan. Jos sinulta ei löydy trukkikorttia - ei hätää, me koulutamme sinut siihen! Toivomamme hakija on persoonaltaan joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Työ on vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla myös kohdallaan! 

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan, sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme sinulle monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Haluamme, että voit hyvin myös vapaa-ajallasi, jonka takia tarjoamme sinulle myös kuntosalietuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Maksamme sinulle kiinteistöpalvelualan TES: n mukaisen palkan.
 
Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ elintarviketehtaan parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi oheisen hakemuslinkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Voit osoittaa kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi