(Poistunut julkaisusta)

Tehdaspalvelupäällikkö, Riihimäki
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Etsimme nyt ammattitaitoiseen tiimiimme tehdaspalveluasioiden ammattilaista vakinaiseen työsuhteeseen. Vastaat tehdaspalvelu kokonaisuudesta, joka sisältää mm. kunnossa- ja käynnissäpidon, kiinteistöt, automaatiojärjestelmät, investoinnit, käyttöhyödykkeet sekä ympäristönhallinnan. Arvostamme vastuullista otetta tehtävien hoidossa. Aktiivinen ja positiivinen asenteesi auttavat sinua yhdessä tiimisi kanssa saavuttamaan yhteiset tavoitteet. Tehtävässä onnistuminen vaatii saumatonta yhteistyötä tuotannon kanssa.

Vastuualueesi tehtäviin kuuluvat mm.:
• tehdaspalvelun johtaminen ja kehittäminen
• budjetointi ja toimintasuunnitelman laadinta sekä tuottavuuden varmistaminen
• hankintavastaavana toimiminen
• yhteistyö eri toimijoiden kanssa

Johdat noin 70 asiantuntijan, esimiehen ja huoltoasentajan organisaatiota ja raportoit tehtaanjohtajalle. Tehdaspalvelupäällikkö on tehtaan johtoryhmän jäsen.

Soveltuvan koulutuksen (esim. insinööri) lisäksi arvostamme seuraavia asioita:
• kokemusta valmentavasta johtamisesta sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja
• kykyä muutosten läpivientiin
• aikaisempaa kokemusta elintarviketeollisuuden kunnossapidosta
• hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
• toimintaa tukevien tietojärjestelmien hallintaa (SAP, MS Office) 

Tarjoamme sinulle roolin, jossa voit kehittää taitojasi tekemällä mielekästä työtä, olet myös tärkeä osa vastuullista kunnossapitoprosessiamme. Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman. Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö. Kun aloitat meillä, saat perehdytyksen työtehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut. 

Lisätietoja tehtävästä: tehtaanjohtaja Tapio Tammi /puh. 050-384 0455 vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevasta tehtävästä. Yhteydenotot 25.-27.11. klo 14-15 välisenä aikana, sekä 9-10.12. klo 11 - 12:30 välisenä aikana.

Hakemukset: odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 11.12.2019 mennessä hakulinkin kautta. 

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Valio Oy Riihimäki on moderni tuoretuotteita valmistava kahden tehtaan kokonaisuus, jossa valmistetaan Valio Jogurtteja, Valio Maitoja, kermaa ja piimää sekä Oddlygood-kaurapohjaisia tuotteita. Tehtaaseen kuuluu kiinteästi myös Etelä-Suomen asiakkaita palveleva jakeluvarasto.
Maito kerätään noin 700 maitotilalta, ja Riihimäellä työskentelee 440 valiolaista.


Hakusanat: työpaikat Riihimäki, insinöörityöpaikat, työpaikat insinööri