(Poistunut julkaisusta)

Tehdaspalveluinsinööri
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Are you looking to join a dynamic, innovation-driven, international company, building a better future for us all? UPM leads the forest based bioindustry into a sustainable, innovation-driven, and exciting future. The competence, integrity and drive of our people make us unique. We live by our values – trust and be trusted, achieve together, renew with courage.

Haemme Rauman tehtaallemme tehdaspalveluinsinööriä.

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, jolla on laaja tuotevalikoima papereita mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM:n erinomaisesti toimivat paperit ja palvelukokonaisuudet tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, täyttäen samalla vaativat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit. UPM Communication Papers:​in pääkonttori on Saksassa, ja liiketoiminta-alue työllistää noin 8 000 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com

Mitä teet

Tehdaspalvelu vastaa tehtaan kiinteistöhuollosta, rakennuskunnossapidosta, LVIAK-järjestelmistä, siivouksesta, sisäisistä kuljetuksista ja tehtaan ulkoalueiden kunnossapidosta.

Tehdaspalveluinsinöörinä vastaat osana tehdaspalvelua tehdasalueen kiinteistöistä ja LVIAK-järjestelmistä sekä kiinteistöjen elinkaaren hallinnasta, kunnossapidon valvonnasta ja sopimusasioista.

Työtehtäviisi kuuluvat korjaus- ja muutostöiden järjestäminen, hankinta ja valvonta sekä ulkoistetun kiinteistökunnossapidon johtaminen. Budjetointi ja kustannusten seuranta ovat myös vastuullasi. Vastaat lisäksi yhdessä rakennusinsinöörin kanssa tehdas- ja aluepalveluista. Tehdaskiinteistöjen hoitamisessa tärkeä osa on ilmastointi- ja kylmälaitteiden kehittäminen, kunnossapito sekä investointien valmistelu ja toteutus.

Kuka olet

Edellytämme sinulta soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa (esim. insinöörin tutkinto) sekä aikaisempaa työkokemusta teollisuuden LVIAK rakennus- ja kiinteistökunnossapidon parista. Kokemus paineilman tuotantolaitteista katsotaan eduksesi.

Odotamme tinkimätöntä työturvallisuusasennetta, kustannustietoisuutta, vastuuntuntoista asennetta, organisointikykyä ja tehokkuutta. Osaat muodostaa toimivan verkoston paikallisista alihankkijoista ja pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti, että osana ryhmää. Olet myös kiinnostunut ja innokas kehittämään toimintatapoja eteenpäin.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle?

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Tehdaspalvelu ja projektit -toiminnon päällikkö Mika Nurmi, puh. +358204143583, mika.p.nurmi@upm.com.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 5.5.2019.

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen contacthr@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.