(Poistunut julkaisusta)

Tehdaspäällikkö
Lumon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Haemme tehdaspäällikköä Kouvolan tehtaalle

Kouvolan lasinjalostus-, profiili- ja kokoonpanotehtaat muodostavat yhdessä Lumonin päätehtaan, jossa työskentelee tuotantopäälliköiden alaisuudessa yhteensä yli 150 henkilöä. Tulosvastuullisena tehdaspäällikkönä vastaat tehtaiden kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Toimit tuotantopäälliköiden esimiehenä, olet tuotannon johtoryhmän jäsen ja raportoit tuotantojohtajalle.

Voisit olla meille oikea henkilö, mikäli tunnistat itsesi seuraavista ominaisuuksista:

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tekniseltä alalta, vahva kokemus tuotannon operatiivisesta johtamisesta sekä näyttöä tuloksekkaasta esimiestoiminnasta. Olet asiakaslähtöinen, sinulla on kykyä nähdä asiat laaja-alaisesti sekä osaamista tuotannon turvallisuuden, toimitusvarmuuden, tehokkuuden ja laadun systemaattisesta kehitystoiminnasta sekä muutoshankkeiden läpiviemisestä. Olet tavoiteorientoitunut, energinen, proaktiivinen ja sinulla on tahtoa saattaa asiat päätökseen. Haluat kehittää omaa henkilökuntaa ja itseäsi. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Kokemus kansainvälisestä tehdasympäristöstä on eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2018. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumonin menestystarinaa, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään, mutta viimeistään 18.10.2019 osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi.

Lisätiedot: Tuotantojohtaja Jouni Hilliaho jouni.hilliaho@lumon.fi, 0407590257

Hakuaika alkaa: 30.09.2019 19:00
Hakuaika päättyy: 18.10.2019 23:00