(Poistunut julkaisusta)

TEHDASPÄÄLLIKKÖ
Betset-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Haemme TEHDASPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Betset-yhtiöiden Nurmijärven tehtaalle, jossa valmistamme seinä- ja laattaelementtejä sekä valmisbetonia.

Tehdaspäällikkönä vastaat Nurmijärven tehtaan yleisistä ja yhteisistä asioista yhdessä tuotanto­johtajan kanssa sekä lisäksi oma vastuualueesi on osaamisesi, kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan seinälinja, laattalinja tai betoniasema.

Olet vastuussa tehtaan tuotannon toteutuksesta kustannustehokkaasti sekä toiminnan kehittämisestä tavoitteidemme saavuttamiseksi. Sitoutumisesi työturvallisuus-, laatu- ja ympäristöasioihin on vahva.

Sinulla on kokemusta esimiestyöstä ja olet aktiivinen, oma-aloitteellinen, järjestelmällinen ja organisointitaitoinen. Reagoit nopeasti muutoksiin sekä toimit vastuullisesti ja joustavasti poikkeus­tilanteissa.

Tehtävässäsi raportoit Betset-yhtiöiden elementtiliiketoiminnan tuotantojohtajalle ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden tehdas- ja linjapäälliköiden, tuotannon, projektinhallinnan ja myynnin kanssa. Sinulle raportoivat Nurmijärven tehtaan tuotannon esimiehet.

Toivomme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi rakennusmestari tai rakennusinsinööri)
- kykyä hallita isoja kokonaisuuksia
- hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä
- 1-luokan betonityönjohtajan pätevyys ja kielitaito on eduksi

Vakavaraisessa ja kehittymiskykyisessä perheyrityksessämme myös sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja edetä työurallasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Betset-yhtiöiden elementtiliiketoiminnan tuotantojohtaja Jarmo Puoliväli (p. 040 3434 377) 01.–03.07.2019 kello 8.00–16.00 sekä 15.07.2019 alkaen arkisin työaikana.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@betset.fi otsikolla ”Tehdaspäällikkö” 31. heinäkuuta 2019 mennessä. Aloitamme työ­haastattelut jo heinäkuun loppupuolella ja työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan, kun olemme löytäneet sopivan henkilön tehtävään.